Wereldhavendagen Academy

Wereldhavendagen Academy verbindt en versterkt jong talent, onderwijs en (partners van) de Wereldhavendagen om het beste uit zichzelf te halen. Het doel is om jongeren zich aan boord van de Wereldhavendagen verder te laten ontwikkelen, onder begeleiding van ervaren krachten in de organisatie.
Dit doen wij in samenwerking met onderwijsinstellingen, leveranciers en partners van het evenement.

Bij Wereldhavendagen Academy gaat het om jouw talent!

Bij sommige organisaties gaat het er vooral om dat jij geschikt bent voor hén. Wereldhavendagen Academy doet dat net even anders. Wij vragen je wat jij eigenlijk wilt. Wat vind jij belangrijk? Wat is je passie, wat wil je ontwikkelen en hoe vinden we aansluiting bij je studie? Op die manier verbinden we je met de Wereldhavendagen, maar ook met organisaties en leveranciers die betrokken zijn bij de Wereldhavendagen. Zo heb jij straks een topplek om je talent verder te ontwikkelen en hebben zij het juiste toptalent.

Ben je jong talent en wil je jouw talent inzetten voor de Wereldhavendagen?

Ben jij bijzonder, talentvol en wil je jouw expertise inzetten om van de Wereldhavendagen een onvergetelijke beleving te maken? Jong talent is altijd welkom bij Wereldhavendagen Academy.
Mail naar margit@abunchofchoices.nl met je CV, interesse of gewoon voor meer informatie. Bellen mag ook: 06-41370431.

Bij de Wereldhavendagen komt talent tot leven

  • Wereldhavendagen Academy matcht jong talent met de Wereldhavendagen of één van haar partners;
  • jong talent wordt gecoacht en getraind door professionals, maar Wereldhavendagen Academy begeleidt ook de professionals over hoe zij meer uit jong talent kunnen halen;
  • jong talent en partners van Wereldhavendagen Academy worden beide in de etalage gezet, zowel online als offline;
  • er wordt gemeten hoe effectief Wereldhavendagen Academy is voor de verschillende partners (onderwijs, bedrijven, gemeenten).

Als bedrijf of gemeente bij Wereldhavendagen Academy

Op zoek naar jong talent voor de Wereldhavendagen? Of wilt u weten hoe u meer uit jong talent kunt halen? Mail rene@abunchofchoices.nl voor meer informatie.

Als onderwijsinstelling bij Wereldhavendagen Academy

  • Wilt u laten zien wat uw studenten/leerlingen van specifieke opleidingen in huis hebben?
  • Wilt u meedenken over wat uw studenten/leerlingen voor Wereldhavendagen Academy kunnen betekenen?
  • Of wilt u in contact komen met het netwerk aan bedrijven van de Wereldhavendagen?

Mail rene@abunchofchoices.nl. Bellen mag ook: 06-52687023

Wereldhavendagen Academy is zeer trots op en blij met haar HBO- en MBO onderwijspartners, de hofleveranciers van het jong talent:
https://inholland.nl

De organisatie van de Wereldhavendagen en haar partners stellen elk jaar alles in het werk om de Wereldhavendagen een onvergetelijke beleving te maken. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Daarom kunnen we jouw expertise goed gebruiken in ons team.

Wanneer er een stage-, afstudeer of projectvacature is, dan plaatsen wij deze hier.

=================================

Stagiair kernteam Wereldhavendagen

Over de Wereldhavendagen
Rotterdam is de grootste haven van Europa. Om iedereen te laten zien wat er in deze haven zoal gebeurt en welke wereldse industrieën Rotterdam rijk is, vindt ieder eerste volle weekend van september de Wereldhavendagen plaats.

De Wereldhavendagen geeft een kijkje in de keuken en geeft de kans een bezoek te brengen aan plekken in de haven waar men normaal gesproken nooit mag komen. De Wereldhavendagen is het grootste, jaarlijks terugkerende evenement van Rotterdam met gemiddeld zo’n 400.000 bezoekers en de 43e editie vindt in 2020 plaats op 4, 5 en 6 september.

Over de stage
In totaal werken bij de Stichting Wereldhavendagen 5 medewerkers. Als stagiair ben je onderdeel van het kernteam van de Wereldhavendagen. Het kernteam draagt zorg voor de jaarlijkse totstandkoming van de Wereldhavendagen.

Je maakt de drukke, hectische periode in de maanden voor het evenement mee en beleeft op een bijzondere wijze het evenement aan de organisatiekant. Je verricht allerlei taken binnen de organisatie, die op dat moment belangrijk zijn.

Jouw taken bestaan voornamelijk uit:
• algehele ondersteuning van het kernteam waar en wanneer nodig; zoals het draaiboek (helpen) ontwikkelen, communiceren met klanten / relaties en bezoekers en de algemene mails bijhouden, lezen en beantwoorden en het algemene telefoonnummer beheren;
• ondersteuning bij voorbereiding en uitvoering van de verschillende programmaonderdelen van de Wereldhavendagen;
• bij goed functioneren kun je ook eigen (deel)projecten en verantwoordelijkheden krijgen.

In verband met de looptijd van het evenement gaat de voorkeur uit naar een stagiair die beschikbaar is van juni t/m september 2020 (de eerste maanden voor 32 uur per week, in de weken rondom het evenement volle inzet, dus 40 uur per week). Er wordt wel flexibiliteit verwacht, namelijk: dat je het hele weekend van de Wereldhavendagen beschikbaar bent en ook zijn er in de aanloop naar het evenement soms bijeenkomsten in de avond. Voor de maanden waarin je stage loopt, krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Wat voor iemand ben jij?
Je werkt accuraat, hebt organisatietalent en kennis van Microsoft Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint), toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding.
Je kunt (zakelijk) omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Affiniteit met evenementen, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam is gewenst.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?
Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais: lu@abunchofchoices.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen: 06-33302149*

Deadline om te reageren op deze stagevacature is vrijdag 24 april 2020.

* A Bunch of Choices werkt samen met de Wereldhavendagen en verzorgt de eerste sollicitatieprocedure.

Ben jij bijzonder, talentvol en wil je jouw expertise inzetten om van de Wereldhavendagen een onvergetelijke beleving maken, maar staat wat jij voor ons kan en wil betekenen niet in dit overzicht met stage- of afstudeermogelijkheden?

Pak dan nu je kans en vertel ons wat je in huis hebt en hoe dat een bijdrage kan leveren aan de Wereldhavendagen. Wij staan heel erg open voor het bieden van kansen aan gemotiveerd jong talent.

Mail naar margit@abunchofchoices.nl met je CV, interesse of gewoon voor meer informatie. Bellen mag ook: 06-41370431.

Verhalen jonge talenten

Wereldhavendagen gelooft in de kracht, passie en talenten van jongeren en biedt gemotiveerd jong talent de kans om zich te ontwikkelen bij de Wereldhavendagen en een podium om zichzelf te laten zien.

Lees de verhalen van het bruisende, creatieve, unieke en prachtige jong talent waar de Wereldhavendagen en haar partners zeer trots op zijn.

Wij zijn Julia de Hek en Tim van den Hoek, beide inmiddels vierdejaars student aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Vanuit onze opleiding Media en Entertainment Management hebben wij een passie voor het maken van video’s. Via René Blom van de Wereldhavendagen Academy zijn wij in contact gekomen met de organisatie van de Wereldhavendagen. Ons werd gevraagd om de nieuwe trailer te maken voor de lancering van het thema van dit jaar en dat wilde wij maar al te graag doen.

De samenwerking met de Wereldhavendagen is prettig, want wij hebben de vrijheid om met creatieve ideeën te komen. Wij vinden het gaaf om te zien dat een organisatie zoals de Wereldhavendagen vertrouwen heeft in studenten en deze de kans biedt om te werken voor zo’n groot en bekend evenement. De organisatie van de Wereldhavendagen is tevreden met de samenwerking en heeft ons inmiddels gevraagd voor een volgende opdracht!

Voor ons heeft deze samenwerking ook veel waarde, want met deze opdracht kunnen wij bouwen aan ons portfolio. Wij hebben namelijk de ambitie om door te groeien met VÄNNER Producties, ons videoproductiebedrijf. De naam VÄNNER is Zweeds voor ‘vrienden’ en aangezien wij al sinds het tweede jaar van de middelbare school bevriend zijn, vonden wij het een passende merknaam.

Founders

Margit Bosch & René Blom