Wereldhavendagen Academy

Wereldhavendagen Academy verbindt en versterkt jong talent, onderwijs en (partners van) de Wereldhavendagen om het beste uit zichzelf te halen. Het doel is om jongeren zich aan boord van de Wereldhavendagen verder te laten ontwikkelen, onder begeleiding van ervaren krachten in de organisatie.
Dit doen wij in samenwerking met onderwijsinstellingen, leveranciers en partners van het evenement.

Bij Wereldhavendagen Academy gaat het om jouw talent!

Bij sommige organisaties gaat het er vooral om dat jij geschikt bent voor hén. Wereldhavendagen Academy doet dat net even anders. Wij vragen je wat jij eigenlijk wilt. Wat vind jij belangrijk? Wat is je passie, wat wil je ontwikkelen en hoe vinden we aansluiting bij je studie? Op die manier verbinden we je met de Wereldhavendagen, maar ook met organisaties en leveranciers die betrokken zijn bij de Wereldhavendagen. Zo heb jij straks een topplek om je talent verder te ontwikkelen en hebben zij het juiste toptalent.

Ben je jong talent en wil je jouw talent inzetten voor de Wereldhavendagen?

Ben jij bijzonder, talentvol en wil je jouw expertise inzetten om van de Wereldhavendagen een onvergetelijke beleving te maken? Jong talent is altijd welkom bij Wereldhavendagen Academy.
Mail naar margit@abunchofchoices.nl met je CV, interesse of gewoon voor meer informatie. Bellen mag ook: 06-41370431.

Bij de Wereldhavendagen komt talent tot leven

  • Wereldhavendagen Academy matcht jong talent met de Wereldhavendagen of één van haar partners;
  • jong talent wordt gecoacht en getraind door professionals, maar Wereldhavendagen Academy begeleidt ook de professionals over hoe zij meer uit jong talent kunnen halen;
  • jong talent en partners van Wereldhavendagen Academy worden beide in de etalage gezet, zowel online als offline;
  • er wordt gemeten hoe effectief Wereldhavendagen Academy is voor de verschillende partners (onderwijs, bedrijven, gemeenten).

Als bedrijf of gemeente bij Wereldhavendagen Academy

Op zoek naar jong talent voor de Wereldhavendagen? Of wilt u weten hoe u meer uit jong talent kunt halen? Mail rene@abunchofchoices.nl voor meer informatie.

Als onderwijsinstelling bij Wereldhavendagen Academy

  • Wilt u laten zien wat uw studenten/leerlingen van specifieke opleidingen in huis hebben?
  • Wilt u meedenken over wat uw studenten/leerlingen voor Wereldhavendagen Academy kunnen betekenen?
  • Of wilt u in contact komen met het netwerk aan bedrijven van de Wereldhavendagen?

Mail rene@abunchofchoices.nl. Bellen mag ook: 06-52687023

Wereldhavendagen Academy is zeer trots op en blij met haar HBO- en MBO onderwijspartners, de hofleveranciers van het jong talent:
https://inholland.nl

De organisatie van de Wereldhavendagen en haar partners stellen elk jaar alles in het werk om de Wereldhavendagen een onvergetelijke beleving te maken. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Daarom kunnen we jouw expertise goed gebruiken in ons team.

Wanneer er een stage-, afstudeer of projectvacature is, dan plaatsen wij deze hier.

Ben jij bijzonder, talentvol en wil je jouw expertise inzetten om van de Wereldhavendagen een onvergetelijke beleving maken, maar staat wat jij voor ons kan en wil betekenen niet in dit overzicht met stage- of afstudeermogelijkheden?

Pak dan nu je kans en vertel ons wat je in huis hebt en hoe dat een bijdrage kan leveren aan de Wereldhavendagen. Wij staan heel erg open voor het bieden van kansen aan gemotiveerd jong talent.

Mail naar margit@abunchofchoices.nl met je CV, interesse of gewoon voor meer informatie. Bellen mag ook: 06-41370431.

Verhalen jonge talenten

Wereldhavendagen gelooft in de kracht, passie en talenten van jongeren en biedt gemotiveerd jong talent de kans om zich te ontwikkelen bij de Wereldhavendagen en een podium om zichzelf te laten zien.

Lees de verhalen van het bruisende, creatieve, unieke en prachtige jong talent waar de Wereldhavendagen en haar partners zeer trots op zijn.

Wij zijn Julia de Hek en Tim van den Hoek, beide inmiddels vierdejaars student aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Vanuit onze opleiding Media en Entertainment Management hebben wij een passie voor het maken van video’s. Via René Blom van de Wereldhavendagen Academy zijn wij in contact gekomen met de organisatie van de Wereldhavendagen. Ons werd gevraagd om de nieuwe trailer te maken voor de lancering van het thema van dit jaar en dat wilde wij maar al te graag doen.

De samenwerking met de Wereldhavendagen is prettig, want wij hebben de vrijheid om met creatieve ideeën te komen. Wij vinden het gaaf om te zien dat een organisatie zoals de Wereldhavendagen vertrouwen heeft in studenten en deze de kans biedt om te werken voor zo’n groot en bekend evenement. De organisatie van de Wereldhavendagen is tevreden met de samenwerking en heeft ons inmiddels gevraagd voor een volgende opdracht!

Voor ons heeft deze samenwerking ook veel waarde, want met deze opdracht kunnen wij bouwen aan ons portfolio. Wij hebben namelijk de ambitie om door te groeien met VÄNNER Producties, ons videoproductiebedrijf. De naam VÄNNER is Zweeds voor ‘vrienden’ en aangezien wij al sinds het tweede jaar van de middelbare school bevriend zijn, vonden wij het een passende merknaam.

Founders

Margit Bosch & René Blom