Organisatie

De organisatie van de Wereldhavendagen bestaat uit een vast kernteam, dat samen met diverse samenwerkingspartners en stagiaires ieder jaar het driedaagse evenement organiseert.

Team

Graag stellen wij het huidige team aan jullie voor! Klik op de namen om contact op te nemen.

Sabine Bruijnincx – Directeur

Stavroula Mougiakos – Projectleider communicatie & sales

Caroline Groote – Office manager en projectleider

Martijn Berkman – Algemeen producent

Avril Vlot – Conceptontwikkeling

Sanne Krul – Office assistent

Ludo Kruiper – Adviseur catering

Davina Maurits – Projectleider sales

Nathan Wiersma – Artistiek leider

Paulo Lopes – Projectleider jongeren

Danique Post – Stagiaire communicatie

 

 

 

 

 

Missie & visie

Missie: de Wereldhavendagen zet Rotterdam als (wereld)havenstad op de kaart en verstevigt de band tussen haven, stad, regio en haar natuurlijke achterland. De haven presenteert zich aan het publiek en zet haar poorten open.

Visie: de Wereldhavendagen biedt een podium voor (haven)bedrijven om doelgroepen te bereiken. Het ontwikkelen van een breed programma om draagvlak voor de Rotterdamse haven te creëren staat daarbij centraal. De relevantie van de haveneconomie voor de Nederlandse maatschappij brengen we voor het voetlicht. Niet alleen met focus op de haven van nu, maar juist met focus op de haven van de toekomst (energietransitie/duurzaamheid/innovatie). Daarbij is de voornaamste uitdaging om ook de haven als aantrekkelijke werkgever te presenteren en de jongere doelgroepen en werkzoekenden daarvoor zien te interesseren.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.