Over ons

Het team van de Wereldhavendagen bestaat uit vijf vaste medewerkers die samen met diverse samenwerkingspartners en haar stagiaires ieder jaar vol enthousiasme de Wereldhavendagen organiseert. Graag stellen wij het team aan jullie voor.

Vaste kernteam
Sabine Bruijnincx – Directeur
Froukje Fikkers –  Projectleider
Rosalie de Paepe – Projectleider
Erik Schilderman – Projectleider
Marieke Sasse – Projectleider
Kirsten Zijlstra – Stagiaire
Chayenne Bongers – Stagiaire

Stagevacature office manager

Stage
Als stagiair ben je onderdeel van het kernteam van de Wereldhavendagen. Het kernteam draagt zorg voor de jaarlijkse totstandkoming van de Wereldhavendagen.

Jouw taken bestaan voornamelijk uit:
• facturatie/administratie;
• telefoon opnemen en info@ mailbox beheer;
• bezoek ontvangen;
• ondersteuning directeur: afspraken maken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen reserveren;
• notuleren en voorbereiding (bestuurs)vergaderingen: agenda opstellen, stukken verzamelen, vergaderruimtes reserveren;
• research en uitzoekwerk;
• archivering materiaal en documenten;
• ondersteuning van het team daar waar nodig en mogelijk.

We zoeken bij voorkeur iemand die per direct kan starten, omdat je dan ook de bruisende periode mee kunt maken die voorafgaat aan het evenement, en anders vanaf het begin van het nieuwe schooljaar. Dit betreft een stage voor 2 à 3 dagen per week, dus kan een ‘lintstage’ zijn, goed te combineren met school en liefst voor de duur van het hele schooljaar. Voor de maanden waarin je stage loopt, krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Wat voor iemand ben jij?
Je werkt accuraat, bent gastvrij en hebt kennis van Microsoft Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint), toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding.
Je kunt (zakelijk) omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Affiniteit met evenementen, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam is een pré, maar geen vereiste.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?
Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Margit Bosch: margit@abunchofchoices.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen: 06-41370431 *.

* A Bunch of Choices werkt samen met de Wereldhavendagen en verzorgt de eerste sollicitatieprocedure.