Over ons

Het team van de Wereldhavendagen bestaat uit vijf vaste medewerkers die samen met diverse samenwerkingspartners en haar stagiaires ieder jaar vol enthousiasme de Wereldhavendagen organiseert. Graag stellen wij het team aan jullie voor.

Vaste kernteam

Rosalie de Paepe – Projectleider / r.depaepe@wereldhavendagen.nl
Marieke Sasse – Projectleider / mj.sasse@wereldhavendagen.nl
Erik Schilderman – Projectleider / er.schilderman@wereldhavendagen.nl
Sabine Bruijnincx – Directeur/ s.bruijnincx@wereldhavendagen.nl
Froukje Fikkers –  Projectleider / f.fikkers@wereldhavendagen.nl

 

Stagevacature office manager

Stage
Als stagiair ben je onderdeel van het kernteam van de Wereldhavendagen. Het kernteam draagt zorg voor de jaarlijkse totstandkoming van de Wereldhavendagen.

Jouw taken bestaan voornamelijk uit:
• facturatie/administratie;
• telefoon opnemen en info@ mailbox beheer;
• bezoek ontvangen;
• ondersteuning directeur: afspraken maken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen reserveren;
• notuleren en voorbereiding (bestuurs)vergaderingen: agenda opstellen, stukken verzamelen, vergaderruimtes reserveren;
• research en uitzoekwerk;
• archivering materiaal en documenten;
• ondersteuning van het team daar waar nodig en mogelijk.

We zoeken bij voorkeur iemand die direct kan starten.  Dit betreft een stage voor 2 à 3 dagen per week, dus kan een ‘lintstage’ zijn, goed te combineren met school en liefst voor de duur van het hele schooljaar. Voor de maanden waarin je stage loopt, krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Wat voor iemand ben jij?
Je werkt accuraat, bent gastvrij en hebt kennis van Microsoft Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint), toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding.
Je kunt (zakelijk) omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Affiniteit met evenementen, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam is een pré, maar geen vereiste.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?
Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Margit Bosch: margit@abunchofchoices.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen: 06-41370431 *.

* A Bunch of Choices werkt samen met de Wereldhavendagen en verzorgt de eerste sollicitatieprocedure.

 

Afstudeerstagiair

Afstudeeropdracht
De Wereldhavendagen wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk.
Er zijn 3 grote sponsors/partners aan de Wereldhavendagen verbonden, te weten: Havenbedrijf Rotterdam, Koninklijke Marine en Rotterdam Festivals (Gemeente Rotterdam). Daarnaast kent de Wereldhavendagen betalende deelnemers. Het Havenbedrijf Rotterdam is founding father en hoofdsponsor. De Gemeente Rotterdam, via Rotterdam Festivals, is de andere geldelijke hoofdsponsor. De Koninklijke Marine is hoofdpartner, geen sponsor, doordat er geen geldelijke afspraken aan de samenwerking hangen.

In de procedure voor het ontvangen van de subsidie van de Gemeente zit de voorwaarde om een financiële verantwoording op te leveren, inclusief controleverklaring van de accountant alsmede het accountantsrapport waarop deze verklaring is gebaseerd. De accountant heeft behoefte aan een document, waarin de gehele administratieve organisatie beschreven staat. De afstudeeropdracht behelst het vastleggen van de administratieve organisatie. Concreet betekent dit het beschrijven van werkprocessen, het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden alsmede vastlegging van risico’s en maatregelen van interne controle. Daarnaast ga je aan de gang met kwaliteitsverbetering en optimalisatie van de managementrapportages.

Naast het doen van het onderzoek bestaan jouw taken uit:
• algehele ondersteuning van het kernteam waar en wanneer nodig; zoals het draaiboek (helpen) ontwikkelen, communiceren met klanten / relaties en bezoekers en de algemene mails bijhouden, lezen en beantwoorden;
• ondersteuning in de voorbereiding van de productieperiode;
• tijdens de Wereldhavendagen: aanspreekpunt / hoofd productiedorp, on site productieafstemming;
• ondersteuning bij de uitvoering van de hospitality rondom de Wereldhavendagen;
• ondersteuning bij werkzaamheden in de stad die te maken hebben met de Wereldhavendagen;
• bij goed functioneren kun je ook eigen (deel)projecten en verantwoordelijkheden krijgen.

Afstudeerstage
In totaal werken bij de Stichting Wereldhavendagen 5 medewerkers. Als afstudeerstagiair ben je al vanaf februari of maart bezig met jouw afstudeeronderzoek, maar maak je ook onderdeel uit van het kernteam van de Wereldhavendagen. Je maakt de drukke, hectische periode in de maanden voor het evenement mee en speelt – naast het doen van onderzoek – ook een (ondersteunende) rol in de organisatie van het evenement. In deze afstudeerstage word je beoordeeld door de directeur van de Wereldhavendagen.

In verband met de looptijd van het evenement gaat de voorkeur uit naar een afstudeerstagiair die beschikbaar is vanaf februari/maart t/m september 2020. Voor de maanden waarin je stage loopt, ontvang je een stagevergoeding.

Wat voor iemand ben jij?
Je volgt een financiële studie of een studie met een financiële major of minor. Je werkt accuraat, toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding. Je bent bereid om je traject na het afstuderen voort te zetten tot 1 oktober 2020.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?
Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Margit Bosch: info@abunchofchoices.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen: 06-41370431 *.

Deadline om te reageren op deze stagevacature is vrijdag 20 december 2019.

* A Bunch of Choices werkt samen met de Wereldhavendagen en verzorgt de eerste sollicitatieprocedure