zakelijk deelnemen

Iedereen heeft vrienden nodig, zo ook de Stichting Wereldhavendagen. Vrienden die onvoorwaardelijk helpen en steunen om samen aan het publiek te laten zien hoe belangrijk de Rotterdamse haven is. Dit kan je doen door deel te nemen op de kades, je bedrijf open te stellen tijdens een excursie of bijvoorbeeld door te adverteren op grote schermen op de kades tijdens het evenement.

Bouw samen met het team mee; samen maken wij de haven zichtbaar!

PRESENTEER JE BEDRIJF

PRESENTEER JE BEDRIJF OP DE KADES
Op verschillende kades aan de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam presenteert jouw bedrijf zich drie dagen op een unieke manier. Als bedrijf ben je onderdeel van het programma en maak je het publiek enthousiast over de haven.

Het inhoudelijke verhaal vertel je aan het publiek vanuit een pagodetent. Dit kan ondersteund worden met bijvoorbeeld een schip aan de kade of aanvullend materieel op de kade.

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN IN HET HAVENGEBIED
Open je bedrijfsdeuren door middel van een excursie en genereer bekendheid bij het publiek. In een krappe arbeidsmarkt is dit de kans om je tevens als potentiële werkgever te profileren. De bedrijfsbezoeken zijn al jaren een populair onderdeel van het programma van de Wereldhavendagen.
Daarnaast zijn er exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen. Een enorme diversiteit in aanbod voor een breed publiek.

De Stichting Wereldhavendagen regelt de logistiek rondom het bezoek inclusief het voldoen aan de gestelde ISPS voorwaarden. De groep bezoekers komt op een afgesproken dag en tijd op de bedrijfslocatie voor een rondleiding en eventuele presentatie over het bedrijf. De dag(en), tijdstip(pen) en duur van de excursie zijn in overleg. Daarnaast is het mogelijk om een speciaal jongerenprogramma te organiseren zodat deze doelgroep kennis kan maken met wat er zich in de haven afspeelt.

MATCH | CAREEREVENT

MATCH | Waar bedrijven, studenten en young professionals elkaar vinden.
De haven van Rotterdam is een fantastische plek om te werken en biedt een goed toekomstperspectief voor jongeren. Er zijn volop kansen! Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn. Werkgelegenheid (direct en indirect) in het havengebied: 385.000 arbeidsplaatsen. En de komende tien jaar komen er nog velen banen bij.

Na het succes van 2019 organiseert Stichting Wereldhavendagen op vrijdag 2 september 2022 voor de tweede keer MATCH. Dit is hét evenement tijdens de Wereldhavendagen voor studenten en starters om kennis op te doen over de arbeidsmarkt en mogelijke toekomstige bedrijven te ontmoeten. Tijdens het evenement buigen we ons samen met partners over diverse vraagstukken op de arbeidsmarkt en hebben bedrijven de kans zich te presenteren aan studenten en publiek.

Deze dag is vol met seminars van diverse partners en een intieme arbeidsmarkt. De dag wordt bezocht door mbo-, hbo- en wo-studenten en starters. Maak tijdens MATCH kennis met de toekomstige medewerkers van diverse opleidingen. De jonge bezoekers zijn op zoek naar een match op de arbeidsmarkt en maken graag kennis met je bedrijf.

Een mooie kans om de vacatures in jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij studenten en starters!

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN
De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren. Bedrijven die ons in natura willen ondersteunen zijn zeer welkom. Voorbeelden van materialen die we veel gebruiken zijn: containers, pontons, kranen en sleepboten. Voor sponsoren bieden we aantrekkelijke tegenprestaties.

ADVERTEREN

ADVERTEREN EN ZICHTBAARHEID
Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij het publiek? Of wil je gebruik maken van de aanwezige platformen om bijvoorbeeld te adverteren? De Wereldhavendagen biedt hiervoor diverse mogelijkheden! Je kan je bedrijf op diverse manieren zichtbaar laten zijn tijdens de Wereldhavendagen, ook als je geen deelnemer bent:

  • Adverteren op grote schermen op de kades op 2,3 en 4 september
  • Digitale banner op de website
  • Sponsored nieuwsitem op de website
  • Campagne op maat gemaakt
  • Mogelijkheden voor media-samenwerkingen

WHD VIP EXPERIENCE - VIP ARRANGEMENT

WHD VIP Experience
In de Cruise Terminal Rotterdam vindt op zaterdag 3 september 2022 de WHD Experience plaats. Vanuit deze unieke locatie hebben gasten een breed uitzicht op de Nieuwe Maas waar de avondshow van de Wereldhavendagen plaatsvindt.
Tijdens deze avond komen onder andere gasten van de organisatie en partners samen om kennis te maken, bij te praten en onder het genot van een drankje en hapje te kijken naar de spectaculaire avondshow met muziek, laser- en watershow, schepenparade en vuurwerk.

Speciaal voor onze zakelijke gasten hebben we een VIP-arrangement samengesteld:
• Een eigen aparte lounge setting voor minimaal 30 personen in het grotere geheel (deze kan uitgebreid worden naar het gewenst aantal personen)
• Drankjes uit Hollands Assortiment
• Hapjes op tafel en uitgeserveerd
• Eigen bediening
• Vanaf binnen en buiten op het balkon uitzicht op de avondshow en vuurwerk
• Muzikale omlijsting na avondshow
• Catering indien gewenst uit te breiden

Aanvullende gegevens:
De avond vindt plaats van 20:00 uur – circa 01:00 uur.

Locatie
Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminapier 699
Rotterdam

B2B EVENTS

B2B EVENTS
Met het thema ‘ONTDEK DE HAVEN’ helpen we je om de samenwerking tussen jou en je relaties te versterken. Deze Wereldhavendagen zijn het moment om op pad te gaan met klanten, personeel of andere gasten. Pegasus Events, official partner corporates van de Wereldhavendagen, ontwerpt events speciaal voor jou, waarbij de haven en jouw wensen samen komen. Ook kun je onderdeel van het spectaculaire zaterdagavondprogramma worden.

Unieke excursies – alle dagen
Neem je relaties mee op excursie naar één van de Rotterdamse bedrijven in de haven. Jullie krijgen een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij wordt uitgelegd hoe het bedrijf werkt. Combinatie met lunch of vaartocht is mogelijk.

Varen door de haven – alle dagen
Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen. Neem jouw gasten mee op een privéschip met drankjes, hapjes en een gepassioneerd gids. Aan boord worden jouw gasten ondergedompeld in maritiem Rotterdam.

Neem deel aan de avondshow – zaterdag 3 september
De avondshow op zaterdagavond is het spectaculaire hoogtepunt van de Wereldhavendagen!
Beleef de show van dichtbij door aan boord te stappen van een feestelijk verlicht schip om te borrelen of dineren. Jullie schip is daadwerkelijk één van de hoofdrolspelers van deze avond. Bekijk de show en het schitterend vuurwerk als een ware VIP.

Ontdek en Beleef de Haven in de Stad – per fiets, tandem of e-bike
Met een gepassioneerd gids gaan we op pad en laten wij de haven zien zoals deze aanwezig is in het stadsbeeld. Oa het Worldport Pavillion maar ook verschillende havenbedrijven, huizen van (voormalige) havenbaronnen, de oerknal van onze haven en nog veel meer. De haven is meer aanwezig dan je zult denken. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door Rotterdam. De high-lights van de stad komen voorbij, zoals de Wilhelminapier, Erasmusbrug, Kubus woningen, Hotel New York, ss Rotterdam en nog meer!

Wereldhavendagen Citygame
De stad verkennen en teambuilden met de Wereldhavendagen als decor? Dat kan! In deze speciale Wereldhavendagen-tabletgame ga je in teams op pad. In spelvorm leren jouw gasten elkaar kennen. Het team wat de meeste kennis van de stad en haar havens blijkt te hebben gaat naar huis met een leuke prijs. Dit programma is uit te breiden met heerlijke catering en een rondvaart langs de Wereldhavendagen.

Familiedag
Zéker als het gaat om het versterken van het “familiegevoel” binnen jullie bedrijf hebben wij een mooi concept. De Wereldhaven Rotterdam familiedag! Of het nu gaat om het bekijken van stoere schepen, geladen met containers of om de moderne architectuur waarin de haven zich bevindt. Op zondag staat de haven in het teken van jullie bedrijfs-familiedag. Jullie nodigen collega’s en hun familie uit en wij zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, met een glimlach huiswaarts keert. Onderdelen zijn leuke sport- en spelonderdelen waaraan iedereen kan meedoen, een rondvaart dwars door het havengebied, lekker eten en drinken en vooral veel plezier maken met elkaar. Je komt op plekken in Rotterdam waar niet iedereen zo maar komt dus neem de hele familie mee en ervaar de Rotterdamse haven met elkaar!

De prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten. Graag vertellen wij je meer in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op: Jodi Boom op 010-4135951 of [email protected]

TARIEVEN EN CONTACT

Hieronder tref je per programma de basistarieven aan. Wil je meer weten of wil je een uitgebreid voorstel met de aanvullende tegenprestaties en voorwaarden? Neem contact op met Froukje Fikkers via e-mail of 06 – 1147 8314.

VRIEND
Voor € 1.045,- excl. btw wordt je ‘Vriend van de Wereldhavendagen’ en bouw je samen met het team mee aan een fysiek evenement. Vanuit deze ‘vriendschap’ kan je kiezen uit een van onderstaande (of beide) bouwstenen om je deelname compleet te maken:
1. Deelname op de kades met of zonder schip
2. Je bedrijfsdeuren openen voor een excursie voor publiek
NOTE: Alléén vriend worden is bij een fysieke evenement niet mogelijk. Indien we in 2022 moeten besluiten om af te schalen naar een aangepast evenement nemen we contact met je op.

PRESENTEER JE BEDRIJF
Voor € 2.154,- exclusief BTW presenteer je je bedrijf op de kades. Dit gebeurt vanuit een 5×5 pagodetent. Deze is inclusief vloer, eventtapijt, 1 stroompunt en banner met bedrijfsnaam op voorzijde tent.

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN
De kosten per te ontvangen groep zijn € 415,- exclusief BTW. Hiervoor verzorgen we een bus en gids.

MATCH | CAREEREVENT
Er zijn twee pakketten waar je met je bedrijf aan mee kan doen:
1. Partner MATCH ‘basis’ – de kosten zijn € 850,- exclusief BTW. Tijden en locatie ntb
2. Partner MATCH ‘plus’ – de kosten zijn € 1.850,- exclusief BTW. Tijden en locatie ntb

SPONSORING, ADVERTEREN EN ZICHTBAARHEID
Graag maken we samen met jou een passend pakket op basis van je wensen en onze mogelijkheden.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.