zakelijk deelnemen 2023

Je kan als bedrijf deelnemen op verschillende manieren. Onder andere door deel te nemen op de kades, je bedrijf open te stellen tijdens een excursie of bijvoorbeeld door te adverteren op grote schermen op de kades tijdens het evenement.
Samen kunnen we aan het publiek laten zien hoe belangrijk de Rotterdamse haven is. Bouw samen met het team mee; samen maken wij de haven zichtbaar!

Hieronder tref je de diverse programma onderdelen aan – de tarieven voor 2023 worden later dit jaar bekend gemaakt.

PRESENTEER JE BEDRIJF

PRESENTEER JE BEDRIJF OP DE KADES
Op verschillende kades aan de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam presenteert jouw bedrijf zich drie dagen op een unieke manier. Als bedrijf ben je onderdeel van het programma en maak je het publiek enthousiast over de haven.

Het inhoudelijke verhaal vertel je aan het publiek vanuit een pagodetent. Dit kan ondersteund worden met bijvoorbeeld een schip aan de kade of aanvullend materieel op de kade.

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN IN HET HAVENGEBIED
Open je bedrijfsdeuren door middel van een excursie en genereer bekendheid bij het publiek. In een krappe arbeidsmarkt is dit de kans om je tevens als potentiële werkgever te profileren. De bedrijfsbezoeken zijn al jaren een populair onderdeel van het programma van de Wereldhavendagen.
Daarnaast zijn er exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen. Een enorme diversiteit in aanbod voor een breed publiek.

De Stichting Wereldhavendagen regelt de logistiek rondom het bezoek inclusief het voldoen aan de gestelde ISPS voorwaarden. De groep bezoekers komt op een afgesproken dag en tijd op de bedrijfslocatie voor een rondleiding en eventuele presentatie over het bedrijf. De dag(en), tijdstip(pen) en duur van de excursie zijn in overleg. Daarnaast is het mogelijk om een speciaal jongerenprogramma te organiseren zodat deze doelgroep kennis kan maken met wat er zich in de haven afspeelt.

MATCH | CAREEREVENT

MATCH | Waar bedrijven, studenten en young professionals elkaar vinden.
De haven van Rotterdam is een fantastische plek om te werken en biedt een goed toekomstperspectief voor jongeren. Er zijn volop kansen! Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn. Werkgelegenheid (direct en indirect) in het havengebied: 385.000 arbeidsplaatsen. En de komende tien jaar komen er nog velen banen bij.

Dit is hét evenement tijdens de Wereldhavendagen voor studenten en starters om kennis op te doen over de arbeidsmarkt en mogelijke toekomstige bedrijven te ontmoeten. Tijdens het evenement buigen we ons samen met partners over diverse vraagstukken op de arbeidsmarkt en hebben bedrijven de kans zich te presenteren aan studenten en publiek.

Deze dag is vol met seminars van diverse partners en een intieme arbeidsmarkt. De dag wordt bezocht door mbo-, hbo- en wo-studenten en starters. Maak tijdens MATCH kennis met de toekomstige medewerkers van diverse opleidingen. De jonge bezoekers zijn op zoek naar een match op de arbeidsmarkt en maken graag kennis met je bedrijf.

Een mooie kans om de vacatures in jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij studenten en starters!

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN
De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren. Bedrijven die ons in natura willen ondersteunen zijn zeer welkom. Voorbeelden van materialen die we veel gebruiken zijn: containers, pontons, kranen en sleepboten. Voor sponsoren bieden we aantrekkelijke tegenprestaties.

ADVERTEREN

ADVERTEREN EN ZICHTBAARHEID
Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij het publiek? Of wil je gebruik maken van de aanwezige platformen om bijvoorbeeld te adverteren? De Wereldhavendagen biedt hiervoor diverse mogelijkheden! Je kan je bedrijf op diverse manieren zichtbaar laten zijn tijdens de Wereldhavendagen, ook als je geen deelnemer bent:

  • Adverteren op grote schermen op de kades
  • Digitale banner op de website
  • Sponsored nieuwsitem op de website
  • Campagne op maat gemaakt
  • Mogelijkheden voor media-samenwerkingen

WHD VIP EXPERIENCE - VIP ARRANGEMENT

WHD VIP Experience
Traditioneel vindt op de zaterdagavond WHD VIP Experience plaats. Vanuit een unieke locatie hebben gasten een breed uitzicht op de Nieuwe Maas waar de avondshow van de Wereldhavendagen plaatsvindt.
Tijdens deze avond komen onder andere gasten van de organisatie en partners samen om kennis te maken, bij te praten en onder het genot van een drankje en hapje te kijken naar de spectaculaire avondshow met muziek, laser- en watershow, schepenparade en vuurwerk.

Speciaal voor onze zakelijke gasten hebben we een VIP-arrangement samengesteld:
• Een eigen aparte lounge setting voor minimaal 30 personen in het grotere geheel (deze kan uitgebreid worden naar het gewenst aantal personen)
• Drankjes uit Hollands Assortiment
• Hapjes op tafel en uitgeserveerd
• Eigen bediening
• Vanaf binnen en buiten op het balkon uitzicht op de avondshow en vuurwerk
• Muzikale omlijsting na avondshow
• Catering indien gewenst uit te breiden

Aanvullende gegevens:
De avond vindt plaats van 20:00 uur – circa 01:00 uur.

TARIEVEN EN CONTACT

De tarieven voor 2023 worden later dit jaar bekend gemaakt.
Wil je alvast meer weten of wil je een voorinschrijving doen?
Neem contact op met Froukje Fikkers via e-mail of 06 – 1147 8314.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.