Deelnemen 2022

De Wereldhavendagen is een jaarlijks terugkerend maritiem evenement in de haven en het centrum van Rotterdam. De organisatie van het evenement ligt in handen van Stichting Wereldhavendagen, die dit samen met trouwe sponsoren en partners tot een uniek, leuk én informatief evenement maakt. Stap ook aan boord!

Deelnamemogelijkheden

Samen met onze trouwe sponsoren, deelnemers, vrienden en partners van de Wereldhavendagen laten we de bezoekers beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft en maken het inhoudelijke programma van de Wereldhavendagen. Kijk verder wat jij als bedrijf in 2022 kan doen!

Ja, ik wil deelnemen en/of meer informatie
PRESENTEER JE BEDRIJF

PRESENTEER JE BEDRIJF 
Op unieke wijze gaan we samen met de (haven)bedrijven de Rotterdamse haven presenteren zowel op de kades als in de stad. Wil je meer informatie of heb je vragen?  Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Froukje Fikkers: [email protected] of 06 – 1147 8314.

STEL DE BEDRIJFSPOORTEN OPEN

STEL DE BEDRIJFSPOORTEN OPEN
Samen met de partners in de haven worden excursiebezoeken naar (haven) bedrijven mogelijk gemaakt. Bezoekers kunnen een kijkje achter de schermen krijgen van de moderne wereldhaven. Het biedt jouw (haven) bedrijf de mogelijkheid om meer bekendheid bij het publiek te genereren en het bedrijf als potentiële werkgever te profileren. De bedrijfsbezoeken zijn al jaren een populair onderdeel van het programma van de Wereldhavendagen. 

Het is ook mogelijk om een speciaal jongerenprogramma te organiseren zodat deze doelgroep kennis kan maken met wat er zich in de haven afspeelt. Daarnaast zijn er exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen. Een enorme diversiteit in aanbod voor een breed publiek. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Froukje Fikkers: [email protected] of 06 – 1147 8314.

AANDACHT VOOR JONGEREN

AANDACHT VOOR JONGEREN
Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn. Werkgelegenheid (direct en indirect) in het havengebied: 385.000 arbeidsplaatsen. En de komende tien jaar komen er nog veel banen bij. De haven van Rotterdam is dan ook een fantastische plek om te werken en biedt een goed toekomstperspectief voor jongeren. Er zijn volop kansen!

Tijdens de Wereldhavendagen zijn er volop mogelijkheden om samen met de partners uit de haven en het onderwijs over diverse vraagstukken te buigen en in contact te komen met jongeren. Dit kan bijvoorbeeld met inhoudelijke workshops en seminars, maar ook met onder andere het aanbieden van gastlessenDe programma’s worden voor diverse onderwijsniveaus (primair & voorgezet onderwijs en mbo-, hbo- en wo) georganiseerdWil je meer informatie specifiek voor deze doelgroep of heb je vragen? Neem contact op met Erik Schilderman: [email protected] of 06 – 1375 1482.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.