Deelnemen 2022

Iedereen heeft vrienden nodig, zo ook de Stichting Wereldhavendagen. Vrienden die onvoorwaardelijk helpen en steunen om samen aan het publiek te laten zien hoe belangrijk de Rotterdamse haven is. Word ‘Vriend van de Wereldhavendagen’ en bouw samen met het team mee. Samen kunnen wij nog meer bereiken!

PRESENTEER JE BEDRIJF

PRESENTEER JE BEDRIJF OP DE KADES
Op verschillende kades aan de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam presenteert jouw bedrijf zich drie dagen op een unieke manier. Als bedrijf ben je onderdeel van het programma en maak je het publiek enthousiast over de haven.

Het inhoudelijke verhaal vertel je aan het publiek vanuit een pagodetent. Dit kan ondersteund worden met bijvoorbeeld een schip aan de kade of aanvullend materieel op de kade.

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN IN HET HAVENGEBIED
Open je bedrijfsdeuren door middel van een excursie en genereer bekendheid bij het publiek. In een krappe arbeidsmarkt is dit de kans om je tevens als potentiële werkgever te profileren. De bedrijfsbezoeken zijn al jaren een populair onderdeel van het programma van de Wereldhavendagen.
Daarnaast zijn er exclusieve rondleidingen bij iconen in de stad en bijzondere gebieden met een (historische) link naar de haven, vaartochten en wandelingen. Een enorme diversiteit in aanbod voor een breed publiek.

De Stichting Wereldhavendagen regelt de logistiek rondom het bezoek inclusief het voldoen aan de gestelde ISPS voorwaarden. De groep bezoekers komt op een afgesproken dag en tijd op de bedrijfslocatie voor een rondleiding en eventuele presentatie over het bedrijf. De dag(en), tijdstip(pen) en duur van de excursie zijn in overleg. Daarnaast is het mogelijk om een speciaal jongerenprogramma te organiseren zodat deze doelgroep kennis kan maken met wat er zich in de haven afspeelt.

MATCH | CAREEREVENT

MATCH | Waar bedrijven, studenten en young professionals elkaar vinden.
De haven van Rotterdam is een fantastische plek om te werken en biedt een goed toekomstperspectief voor jongeren. Er zijn volop kansen! Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn. Werkgelegenheid (direct en indirect) in het havengebied: 385.000 arbeidsplaatsen. En de komende tien jaar komen er nog velen banen bij.

Na het succes van 2019 organiseert Stichting Wereldhavendagen op vrijdag 2 september 2022 voor de tweede keer MATCH. Dit is hét evenement tijdens de Wereldhavendagen voor studenten en starters om kennis op te doen over de arbeidsmarkt en mogelijke toekomstige bedrijven te ontmoeten. Tijdens het evenement buigen we ons samen met partners over diverse vraagstukken op de arbeidsmarkt en hebben bedrijven de kans zich te presenteren aan studenten en publiek.

Deze dag is vol met seminars van diverse partners en een intieme arbeidsmarkt. De dag wordt bezocht door mbo-, hbo- en wo-studenten en starters. Maak tijdens MATCH kennis met de toekomstige medewerkers van diverse opleidingen. De jonge bezoekers zijn op zoek naar een match op de arbeidsmarkt en maken graag kennis met je bedrijf.

Een mooie kans om de vacatures in jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij studenten en starters!

AANDACHT VOOR JONGEREN

AANDACHT VOOR JONGEREN
Tijdens de Wereldhavendagen zijn er volop mogelijkheden om samen met de partners uit de haven en het onderwijs over diverse vraagstukken te buigen en in contact te komen met jongeren.

Dit kan bijvoorbeeld met inhoudelijke workshops en seminars, maar ook met onder andere het aanbieden van gastlessenDe programma’s worden voor diverse onderwijsniveaus (primair & voorgezet onderwijs en mbo-, hbo- en wo) georganiseerd.

Wil je meer informatie specifiek voor deze doelgroep of heb je vragen? Neem contact op met Erik Schilderman per e-mail of 06 – 1375 1482.

SHOW OVERDAG

SHOW OVERDAG
De Wereldhavendagen biedt gedurende drie dagen een opvallend en afgebakend demonstratiegebied in het centrum op de Nieuwe Maas, voorzien van een professionele speaker en registratie op grote schermen.

De shows en presentaties worden begeleid door de onze eigen nautische regie.

Een mooie kans om je bedrijf op het water te laten zien aan het publiek!

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN
De Wereldhavendagen biedt een unieke gelegenheid om als bedrijf je merk aan een breed publiek en stakeholders te presenteren. Bedrijven die ons in natura willen ondersteunen zijn zeer welkom. Voorbeelden van materialen die we veel gebruiken zijn: containers, pontons, kranen en sleepboten. Voor sponsoren bieden we aantrekkelijke tegenprestaties.

Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij het publiek? Of wil je gebruik maken van de aanwezige platformen om bijvoorbeeld te adverteren? De Wereldhavendagen biedt hiervoor diverse mogelijkheden!

UNIEKE ZICHTBAARHEID

UNIEKE ZICHTBAARHEID
Sponsoren en partners stellen ons in staat om de zichtbaarheid van het evenement verder te vergroten. De haven en stad zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat willen we laten zien.

Vanaf Centraal Station tot aan de Erasmusbrug ademt de stad de maritieme sfeer van het evenement. Door middel van kunstwerken in het Centraal Station, vlaggen, banieren en levensgrote ankers en containers op diverse plaatsen in de stad leeft het evenement bij de bezoekers.

TARIEVEN EN CONTACT

Hieronder tref je per programma de basistarieven aan. Wil je meer weten of wil je een uitgebreid voorstel met de aanvullende tegenprestaties en voorwaarden? Neem contact op met Froukje Fikkers via e-mail of 06 – 1147 8314.

VRIEND
Voor € 1.045,- excl. btw wordt je ‘Vriend van de Wereldhavendagen’ en bouw je samen met het team mee aan een fysiek evenement. Vanuit deze ‘vriendschap’ kan je kiezen uit een van onderstaande (of beide) bouwstenen om je deelname compleet te maken:
1. Deelname op de kades met of zonder schip
2. Je bedrijfsdeuren openen voor een excursie voor publiek
NOTE: Alléén vriend worden is bij een fysieke evenement niet mogelijk. Indien we in 2022 moeten besluiten om af te schalen naar een aangepast evenement nemen we contact met je op.

PRESENTEER JE BEDRIJF
Voor € 2.154,- exclusief BTW presenteer je je bedrijf op de kades. Dit gebeurt vanuit een 5×5 pagodetent. Deze is inclusief vloer, eventtapijt, 1 stroompunt en banner met bedrijfsnaam op voorzijde tent.

STEL JE BEDRIJFSPOORTEN OPEN
De kosten per te ontvangen groep zijn € 415,- exclusief BTW. Hiervoor verzorgen we een bus en gids.

MATCH | CAREEREVENT
Er zijn twee pakketten waar je met je bedrijf aan mee kan doen:
1. Partner MATCH ‘basis’ – de kosten zijn € 850,- exclusief BTW. Tijden en locatie ntb
2. Partner MATCH ‘plus’ – de kosten zijn € 1.850,- exclusief BTW. Tijden en locatie ntb

SPONSORING EN ZICHTBAARHEID
Graag maken we samen met jou een passend pakket op basis van je wensen en onze mogelijkheden.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.