MATCH

Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn: elke dag zo’n 180.000. Door de constante groei van bedrijvigheid en door onder andere de aanleg van Maasvlakte 2 is er altijd veel vraag naar nieuwe krachten. De verwachting is dat er tot 2030 ruim 10.000 nieuwe banen in de haven bijkomen.

Daarom organiseert Stichting Wereldhavendagen op vrijdag 6 september 2019 MATCH | Career Event in LantarenVenster. Dit is hét evenement tijdens de Wereldhavendagen voor mbo-, hbo- en wo-studenten en young professionals om kennis op te doen over de Rotterdamse haven en mogelijke toekomstige werkgevers te ontmoeten.

Het programma

De gehele dag is vol met inhoudelijke workshops, kennissessies en seminars opgezet door diverse partners en bedrijven, verdeeld over maar liefst drie zalen. Daarnaast is er een intieme arbeidsmarkt in de centrale foyer waar bedrijven zich presenteren en openstaande vacatures kunnen toelichten. De dag is opgezet voor studenten en young professionals, maar uiteraard is iedereen welkom!

De arbeidsmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk. De workshops, seminars en kennis-sessies vinden plaats in de zalen van LantarenVenster. Omdat de capaciteit in de zalen beperkt is, is individuele inschrijving per programmaonderdeel noodzakelijk. Onderaan de pagina kun je jezelf inschrijven.

Wil jij met een groep (opleiding, klas of bijvoorbeeld minor) een programmaonderdeel bezoeken? Dat kan! Neem dan contact op met Erik Schilderman via er.schilderman@wereldhavendagen.nl.

Arbeidsmarkt

Ga in de foyer van LantarenVenster langs bij onderstaande organisaties die verschillende vacatures open hebben staan en jou graag verwelkomen!

Applus+ RTD
Broekman Logistics
CLdN CARGO
CMA CGM (Holland) B.V.
DACHSER
Damen Shipyards Group
DIMCO
EIC Mainport Rotterdam
ERIKS
Gemeente Rotterdam
Koninklijke Marine onderdeel van het Ministerie van Defensie
Koole Terminals
Mariteam Personnel Services BV
Maritime by Holland mogelijk gemaakt door Nederland Maritiem Land
Neste Netherlands B.V.
Port of Rotterdam
Rabobank Rotterdam
Randstad Uitzendbureau
RDM Centre of Expertise- Hogeschool Rotterdam
Rotterdam World Gateway
Sif Netherlands B.V.
SUEZ
Van Oord
Vopak
Wortelboer Ankers & Kettingen

Informatie en flyer

Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Datum: vrijdag 6 september 2019

Download hier de flyer!