MATCH

Het mag geen verrassing heten dat er in de grootste haven van Europa ook veel mensen aan het werk zijn: elke dag zo’n 180.000. Door de constante groei van bedrijvigheid en door onder andere de aanleg van Maasvlakte 2 is er altijd veel vraag naar nieuwe krachten. De verwachting is dat er tot 2030 ruim 10.000 nieuwe banen in de haven bijkomen.

Daarom organiseert Stichting Wereldhavendagen op vrijdag 6 september 2019 MATCH | Career Event in LantarenVenster. Dit is hét evenement tijdens de Wereldhavendagen voor mbo-, hbo- en wo-studenten en young professionals om kennis op te doen over de Rotterdamse haven en mogelijke toekomstige werkgevers te ontmoeten.

Het programma

De gehele dag is vol met inhoudelijke workshops, kennissessies en seminars opgezet door diverse partners en bedrijven, verdeeld over maar liefst drie zalen. Daarnaast is er een intieme arbeidsmarkt in de centrale foyer waar bedrijven zich presenteren en openstaande vacatures kunnen toelichten. De dag is opgezet voor studenten en young professionals, maar uiteraard is iedereen welkom!

De arbeidsmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk. De workshops, seminars en kennis-sessies vinden plaats in de zalen van LantarenVenster.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Je kunt je bij de informatiebalie in LantarenVenster melden en ter plaatse de beschikbare plaatsen bespreken.

Arbeidsmarkt

Ga in de foyer van LantarenVenster langs bij onderstaande organisaties die verschillende vacatures open hebben staan en jou graag verwelkomen!
Wil je meer informatie over een specifiek bedrijf of wil je weten welke vacatures het bedrijf open heeft staan? Klik dan op het desbetreffende bedrijf.

Applus+ RTD
Broekman Logistics
CLdN CARGO
CMA CGM (Holland) B.V.
DACHSER
Damen Shipyards Group
DIMCO
EIC Mainport Rotterdam
ERIKS
Gemeente Rotterdam
Koninklijke Marine onderdeel van het Ministerie van Defensie
Koole Terminals
Mariteam Personnel Services BV
Maritime by Holland mogelijk gemaakt door Nederland Maritiem Land
Neste Netherlands B.V.
Port of Rotterdam
Rabobank Rotterdam
Randstad Uitzendbureau
RDM Centre of Expertise- Hogeschool Rotterdam
Rotterdam World Gateway
Sif Netherlands B.V.
SUEZ
Van Oord
Vopak
Wortelboer Ankers & Kettingen

Informatie en flyer

Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Datum: vrijdag 6 september 2019

Download hier de flyer!