Vrijwilliger worden

Ga aan de slag als vrijwilliger tijdens de Wereldhavendagen! Ben jij enthousiast en gemotiveerd, ben je trots op Rotterdam en de haven en ben je in het weekend van 6, 7 en 8 september 2024 beschikbaar? Lees dan snel verder!

Werk mee aan de Wereldhavendagen!
De voorbereidingen voor de 47e editie van de Wereldhavendagen zijn gestart. Er staat een hoop te gebeuren en we hebben onze vrijwilligers keihard nodig. Wil jij als vrijwilliger van de Wereldhavendagen deel uitmaken van dit fantastische event en meewerken voor én achter de schermen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij enthousiast en gemotiveerd, en ben jij trots op Rotterdam en de haven? Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het weekend van 6, 7 en 8 september 2024.

Vrijwilligers informatie
We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor diverse vrijwilligersrollen, zoals publieksbegeleider, havengids host of merchandise verkoper. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Check hier dan snel alle informatie. Staat jouw gewenste rol er niet bij? Dan gaan wij graag samen kijken op welke manier wij jouw rol kunnen invullen. Uiteraard zien wij je graag alle drie de dagen als betrokken vrijwilliger, maar als je één of twee dagen beschikbaar bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Naast alle verschillende functies, lees je ook meer over de verwachtingen, het tijdspad, de hospitality training en de crewbijeenkomst voorafgaand aan het evenement.

Aanmelden
Wil jij je gelijk aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier

Vragen
Heb je nog vragen? Mail ons dan op [email protected]

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.