Vrijwilliger worden

Ga aan de slag als vrijwilliger tijdens de Wereldhavendagen! Ben jij enthousiast en gemotiveerd, ben je trots op Rotterdam en de haven en ben je in het weekend van 2, 3 en 4 september 2022 beschikbaar? Lees dan snel verder!

De voorbereidingen voor een live editie van de Wereldhavendagen zijn gestart. En dit jaar vieren we de Wereldhavendagen nóg grootser tijdens de 45e jubileumeditie. Er staat een hoop te gebeuren en we hebben veel vrijwilligers keihard nodig!

Wil jij als vrijwilliger van Stichting Wereldhavendagen deel uitmaken van dit fantastische event en meewerken voor én achter de schermen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij enthousiast en gemotiveerd, heb je een trots voor Rotterdam & de haven en ben je in het weekend van 2, 3 en 4 september 2022 beschikbaar? Bekijk de verschillende functies onder de inschrijfbutton en schrijf je in!

Schrijf je hier in!

Functies
Voor de Wereldhavendagen Rotterdam 2022 hebben we verschillende leuke functies die je kunt vervullen. Check alle info op een rij of bekijk de functies onderaan.
Heb je vragen of heb je een beter idee hoe jij ons kan helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk weten via: [email protected]

Alle info op een rij
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.