Educatie

De vrijdag van de Wereldhavendagen is hét moment om als scholier of student de Wereldhavendagen te bezoeken. Onder de naam Expeditie Wereldhaven wordt al enige jaren op vrijdag een speciaal programma voor groepen en klassen georganiseerd.

Expeditie Wereldhaven

De leerlingen en studenten komen tijdens de Wereldhavendagen in aanraking met de haven in al haar facetten. Op deze manier wordt hun kennis over de haven-gerelateerde bedrijven, de organisaties en de (arbeids)mogelijkheden in de haven vergroot. Expeditie Wereldhaven bestaat uit programmering voor zowel basis- middels

Expeditie Wereldhaven is het programma voor jongeren van primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo-, hbo- en wo-instellingen. Per programmaonderdeel is aangegeven bij welke doelgroep dit het beste aansluit. De programmering voor mbo-, hbo- en wo-instellingen is volop in ontwikkeling en volgt later op  deze pagina.

Inschrijven

Ben jij erbij met jouw klas?
Heel graag verwelkomen we jouw klas op vrijdag 7 september op het evenemententerrein van de Wereldhavendagen. Je kunt meedoen met verschillende programmaonderdelen. Bekijk snel de verschillende onderdelen en schrijf je in!
Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en te retourneren aan Erik Schilderman: er.schilderman@wereldhavendagen.nl.

Algemene voorwaarden

Meer informatie over de inschrijfprocedure en de voorwaarden, word je doorverwezen naar het document ‘Algemene voorwaarden Expeditie Wereldhaven 2018’.