Pegasus Events, exclusieve partner voor zakelijke evenementen

De Wereldhavendagen biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om met klanten, collega’s of andere relaties ons maritieme evenement te ervaren, of met onze programmering op de achtergrond een eigen zakelijk evenement te organiseren.

De Wereldhavendagen werkt al een paar jaar samen met evenementenbureau Pegasus Events. Dit Rotterdamse bureau heeft meer dan 20 jaar ervaring en ontwerpt maatwerk events, waarbij de beleving van de haven en de wensen van opdrachtgevers worden gecombineerd.

Joris de Vos, directeur Pegasus Events, is enthousiast: “We gaan graag in gesprek over hoe we een unieke dag voor je kunnen samenstellen. Ervaar de Rotterdamse haven met een fantastisch programma op en rond het water op 6, 7 of 8 september. Kies bijvoorbeeld voor een privé boottocht met entertainment en catering aan boord of een leuke interactieve game over het Wereldhavendagen terrein, en alles daartussenin. Het is zelfs mogelijk om onderdeel te zijn van de avondshow met spectaculair vuurwerk op zaterdagavond!”

Heb je interesse? Het eventteam van Pegasus Events is te bereiken via [email protected]

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.