Vrienden van de Wereldhavendagen

Port Stories 2020

Wij gaan ook dit jaar de Rotterdamse haven traditiegetrouw in het zonnetje zetten! Ondanks dat het fysieke evenement Wereldhavendagen in 2020 i.v.m. de situatie rondom het coronavirus niet kan plaatsvinden.

Samen met de sponsors, partners en ‘Vrienden van de Wereldhavendagen’ zetten we de schouders eronder om ook dit jaar de haven in de spotlights te zetten en onder de aandacht te brengen bij jongeren en het publiek van de Wereldhavendagen.

Onderstaande programma’s worden ontwikkeld:
– ‘De haven komt naar je toe!’  – start op 4 september 2020 – educatieprogramma voor jongeren
– ‘Digital Port Day’ – op zaterdag 5 september 2020 – programma voor iedereen
– Foto-expositie ‘IN BEELD’ – van 1 tot en met 11 september – programma voor iedereen

Educatieprogramma ‘De haven komt naar je toe!’

Nu scholieren niet naar het evenement kunnen komen, gaan wij naar de scholen toe! We bieden lespakketten aan, verzorgen gastlessen en brengen haven gerelateerde objecten en materialen naar de scholen toe. Uiteraard doen we dit in samenwerking met deelnemers en partners.

De start van dit programma is op vrijdag 4 september. Maar ook de week erna en later in het jaar willen we de scholieren de mogelijkheid bieden om op deze manier kennis te maken met de haven. Dit programma is gericht op basis- en voortgezet onderwijs.

Digital Port Day

Zaterdag 5 september is het Digital Port Day! Met historische beelden en acties is er volop aandacht voor de haven met al haar facetten. We brengen die dag de haven bij het publiek thuis! Via onze website en social media kanalen laten we de historie van het evenement zien, blikken we vooruit en kijken we samen met onze partners, sponsors en deelnemers naar hun activiteiten in de haven en op zee!

Foto-expositie ‘IN BEELD’

Van dinsdag 1 tot en met vrijdag 11 september 2020 is er aan de buitengevel van het Maritiem Museum ‘IN BEELD’  te zien – een foto-expositie met de mooiste beelden van 42 edities  Wereldhavendagen. Via QR-codes kunnen bij een aantal foto’s video’s worden geactiveerd op je mobiel en augmented reality zal er voor zorgen dat de expositie nog meer tot leven komt.  Ook met deze foto-expositie zetten we de Rotterdamse haven in het zonnetje.

Word dit jaar ‘Vriend van de Wereldhavendagen’!

Klik hier om te zien welke bedrijven zich reeds hebben aangemeld als ‘Vriend’

Vrienden van de Wereldhavendagen

Voor een bedrag van € 943,- excl btw kun je ‘Vriend van de Wereldhavendagen’ worden en ondersteun je de programma’s die we ontwikkelen voor 2020.

Neem contact op met Froukje Fikkers via f.fikkers@wereldhavendagen.nl of 06-11478314 om ‘Vriend van de Wereldhavendagen’ te worden.

Platform en Zichtbaarheid

Een platform om je te profileren en de verbinding en betrokkenheid te behouden met het publiek van de Wereldhavendagen. Je krijgt zichtbaarheid op onze website, nieuwsbrief en social media kanalen.

•    Logo vermelding bij de Partner en Vrienden van pagina op de website van de Wereldhavendagen;
•    Eigen bedrijfspagina met een doorlink naar de eigen website;
•    Vermelding op social media kanalen;
•    Vermelding in B2B- en B2C-nieuwsbrief vanaf juni 2020;
•    Onderdeel van Digital Port Day met aandacht voor jouw bedrijf.

Uiteraard kun je naast bovenstaande ook sponsor worden in 2020.

Wereldhavendagen is op zoek naar sponsoren

Met jouw financiële bijdrage kunnen we het publiek ook in 2020 kennis laten maken met de Rotterdamse haven.

Graag vertellen we je hier persoonlijk meer over, zodat we op maat de juiste vorm van sponsoring kunnen samenstellen. Neem gerust vrijblijvend contact op met Froukje Fikkers via f.fikkers@wereldhavendagen.nl of op 06-11478314.