Even voorstellen..

Het team van de Wereldhavendagen draait inmiddels op volle toeren en heeft er weer versterking bij gekregen! Joan van Winsen is in april gestart als Projectleider Communicatie en stagaires Ana Bugge, Lars Bijl en Izabella Struijs versterken de komende maanden ons team.

Zij stellen zich graag even voor:

”Mijn naam is Joan en sinds 1 april versterk ik het team van de Wereldhavendagen als Projectleider communicatie. De haven is al ruim 16 jaar mijn werkgebied en ik kijk er naar uit om middels dit geweldige maritieme event het publiek te laten zien wat een fantastische plek de Rotterdamse haven is! De innovatie en carrière kansen die er liggen voor jongeren zijn divers en uitdagend, dat moet gedeeld worden!  Daarnaast is het belangrijk dat de stad en de haven samen optrekken en dat de oude en nieuwe Rotterdammer zich verbonden voelt met beide. Het team Wereldhavendagen is een enorm gedreven en gepassioneerd team en ik ben trots dat ik daar deel van mag uitmaken!

”Mijn naam is Ana en ik studeer geschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In april ben ik begonnen met mijn stage bij de Wereldhavendagen. Ik heb toen de opdracht gekregen om onderzoek te doen naar de herkomst, oprichting en ontwikkeling van deze feestelijke dagen in de haven. In juli rond ik mijn onderzoek af en daarna ga ik meelopen met het team dat dit grote maritieme evenement neerzet. Ik kijk daarom erg uit naar 2,3, en 4 september!”

”Ik ben Lars, ik ben 19 jaar. Ik doe de opleiding internationaal event management en heb deze opleiding gekozen omdat ik het gaan naar evenementen heel leuk vind en graag wil leren hoe dit wordt georganiseerd. Inmiddels zit ik in mijn examenjaar en moet stage lopen en dat doe ik graag bij Stichting Wereldhavendagen. Op deze manier leer ik nog beter wat er allemaal bij een echt groot evenement komt kijken. Stichting Wereldhavendagen is voor mij dus dé perfecte plek.”

“Mijn naam is Izabela, ik ben 16 jaar oud en ik loop stage bij de Wereldhavendagen als management assistant. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar op het Albeda. Eind april ben ik begonnen bij de Wereldhavendagen. Naast dat ik het team ondersteun met bijvoorbeeld het beheren van de agenda help ik ook met andere onderzoeken/projecten mee! Ik heb het erg naar mijn zin en kan niet wachten om mee te lopen tijdens het evenement op 2,3 en 4 september!”

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.