Even voorstellen…

Het team van de Wereldhavendagen draait inmiddels op volle toeren en heeft er weer versterking bij gekregen! De stagiaires Manique Holst, Valerie Piguillet en Mark Kempen versterken de komende maanden ons team.

Zij stellen zich graag even voor:

“Mijn naam is Manique en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in het eerste jaar van mijn opleiding office management, en hiervoor loop ik stage bij de stichting Wereldhavendagen. Ik ondersteun het team met de administratieve taken en tegelijkertijd leer ik over wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van zo’n groot evenement. Ik kan niet wachten om te zien wat voor moois we hebben neergezet op 1, 2 & 3 september!”

“Mijn naam is Valerie en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit in het laatste jaar van de HBO opleiding Tourism Management te Rotterdam. Bij de Wereldhavendagen houd ik mij bezig met een imago-onderzoek onder jongeren tussen de 15 en 25 jaar en werkzoekenden tussen de 25 en 60 jaar. Naast mijn afstudeeronderzoek voer ik communicatie gerelateerde taken uit, denk hierbij aan het onderhouden van de website en mailcontact met derden. Voor mijzelf heb ik een aantal doelen opgesteld, ook deze hebben te maken met communicatie en dan vooral op het gebied van digitale skills. Natuurlijk loopt mijn stageperiode tot aan de Wereldhavendagen. Ik kijk er enorm naar uit om mee te draaien met de productie en om op te gaan in de hectiek van het evenement.”

“Ik ben Mark, ik ben 23 jaar oud, ik komt uit Den Haag, woon in Rotterdam en studeer Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Ik zit in het derde jaar van mijn bachelor en zal na mijn stage klaar zijn met de studie. Bij de Wereldhavendagen ga ik het onderzoek naar de historie van de Wereldhavendagen voortzetten, dit onderzoek is vorig jaar opgestart door een andere geschiedenis student. In de eerste week heb ik besloten dat ik ga focussen op de Wereldhavendagen uit de jaren 30 en jaren 50. In deze periode hadden de Wereldhavendagen een ander thema. Ze waren bedoeld ter bevordering van de handel met de haven. Hier kwam een selecte groep mensen op af die belang hadden bij de haven van Rotterdam. Dit interesseert mij meer dan de latere havendagen. Het verteld een verhaal van een periode waarin het niet goed ging met de haven, Rotterdam en Nederland, maar toch lukte het de haven van Rotterdam om de grootste van de wereld te worden. Ik begin al steeds meer een idee te vormen over het verhaal wat ik kan gaan schrijven.”

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.