Zaterdagavondshow

Het hoogtepunt van de Wereldhavendagen: de zaterdagavondshow met de schepenparade ‘Lichtjes voor Sophia’, een optreden van superster Emma Heesters en natuurlijk het vuurwerk.

Op het water voor de Erasmusbrug vindt op zaterdagavond 2 september vanaf 21:00 uur de avondshow van de Wereldhavendagen plaats. Dit jaar is deze extra speciaal: als steun aan het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis hebben we de show ‘Lichtjes voor Sophia’ gedoopt. De deelnemers aan de schepenparade zijn extra mooi verlicht ter ere van de zieke kinderen en zorgmedewerkers uit dit ziekenhuis. Zij varen zelf ook mee in de show aan boord van radarstoomboot De Majesteit. Het Sophia Kinderziekenhuis extra steunen? Dat kan op de donatiepagina van de Stichting Vrienden van het Sophia.

Natuurlijk is er ook muziek: de Nederlandse superster Emma Heesters verzorgt een optreden vanaf het water en natuurlijk sluiten we af met een spetterend vuurwerk!

De avondshow vindt plaats op zaterdag 2 september van 21:00 tot 23:00 uur. De tribune staat op de Holland Amerikakade ten hoogte van de Cruise Terminal, maar ook vanaf de rest van de kades aan de noord- en zuidkant van de Nieuwe Maas heb je een prachtig uitzicht op al het spektakel. Zoek op tijd een plekje, want het wordt druk! Let op: vanaf de Erasmusbrug kun je de avondshow goed bekijken, maar niet het geluid horen!

 

Lees hier meer over de avondshow
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.