Real life game

Tijdens de Wereldhavendagen kan je niet alleen ontdekken wat een unieke plek die haven van Rotterdam eigenlijk is. Je kan ook je smart skills ontdekken tijdens de Real Life Game, een unieke game gesponsord door Provincie Zuid-Holland.
The Real Life Game is een groot opgezette escaperoom in de Schiecentrale. In teams ga je uiteen en vind je zo snel mogelijk ‘your way out’ door teamwork en slimme . In de aftermovie van vorig jaar kun je een indruk krijgen (vanaf 00.48 min): Wereldhavendagen Rotterdam 2021 – Aftermovie port reporter Ferdinand – YouTube

Shows van de Koninklijke Marine

Check tijdens het weekend van de Wereldhavendagen dan ook gelijk die coole shows van de Koninklijke Marine. Met een in scene gezette piratenkaping kan jij meemaken hoe de commando’s hier optreden. Duik je wel op tijd naar beneden als de heli langsvliegt!

Match je skills!

Wil je serieus weten welke unieke carrière kansen de Rotterdamse haven voor jouw toekomst biedt? Hoe je kan werken in de haven? Hoe je jouw ‘skills of the future’ kan tonen? Dan ga je op de vrijdag naar Match in LantarenVenster. Hier presenteren een flinke groep bedrijven uit de haven zich en zijn op zoek naar jou!

Saturdaynight

De zaterdagavondshow vanaf de tribune bij de Cruise Terminal en langs de kades biedt echt een spectaculaire show met een verlichte schepenparade, show en als klap op de vuurpijl een spetterende vuurwerkshow! Dat moet je toch meemaken!

Socials

Dagelijks houden wij je ook op de hoogte wat je allemaal kan doen dit maritieme weekend. Dus hou onze socials in de gaten.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.