Help mee met de realisatie

De Wereldhavendagen wil de toekomst van de haven laten zien waar waterstof een belangrijk onderdeel van is. En dat doen we met een showstopper van jewelste! Een 11 meter hoge, volledig in hout opgetrokken, water- en winddicht Waterstof Paviljoen. Bezoekers lopen een route langs 5 pijlers om te beleven, te voelen en te zien hoe waterstof gemaakt wordt en wat je er mee kan doen.

Architectonisch ontwerp
V8 Architects, bekend van eerdere transitiepaviljoens zoals het Nederlands paviljoen op de EXPO 2020 in Dubai en het Solar Pavilion op de Dutch Designweek 2022 in Eindhoven, heeft voor de Wereldhavendagen een fenomenaal Waterstof Paviljoen ontworpen. Michiel Raaphorst, architect en directeur van V8, licht toe: “Dit bijzondere bouwwerk inspireert en informeert een breed publiek, van leerlingen tot buitenlandse delegaties, over waterstof als natuurlijk fenomeen
en als duurzame schakel in de energietransitie.
Het Waterstof Paviljoen met haar ‘immersive experience’ zal op een inspirerende manier bijdragen aan de verdere ontwikkeling van waterstof en het maatschappelijk draagvlak voor de energietransitie.”

Partner Waterstof Paviljoen
Het Waterstof Paviljoen is meervoudig te gebruiken. We zijn op zoek naar vier partners die de komende 3 jaar het commitment willen aangaan om het Waterstof Paviljoen te realiseren. Help jij mee om het Waterstof Paviljoen mogelijk te maken? We gaan graag met je in gesprek over hoe we dit met elkaar kunnen vormgeven.
Vanaf € 25.000,-
per jaar gedurende 3 jaar

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.