Progressive – Maritiem & Offshore

De juiste match is jouw succes, en dat van ons.

Progressive is als internationale staffing consultancy al 30 jaar actief in de STEM sector, met een focus op technologie en engineering. Binnen Progressive richt het Maritiem & Offshore team zich volledig op de Scheepsbouw, Renewables en Oil & Gas. Met de kennis van het vakgebied die wij hebben opgebouwd, helpen wij een groot netwerk aan opdrachtgevers binnen deze sectoren met het vinden van het juiste talent. Wij verbinden op lokaal niveau, met wereldwijde know-how.

Scheepsbouw
Binnen de scheepsbouw is het Maritiem & Offshore team van Progressive vooral gericht op de jachtenbouw, marineschepen en gespecialiseerde offshore schepen. Het gaat dan niet enkel om nieuwbouw, refits, modificaties en service.

Offshore wind energie
Binnen de offshore wind energie zijn wij gericht op het aanleggen, installeren en onderhouden van alle onderdelen van offshore windparken. Van de fundaties en monopiles tot de substations en kabelinfra. Binnen deze vakgebieden is ons netwerk van opdrachtgevers altijd op zoek naar specialisten die hun expertise willen aandragen om een verschil te maken, of dit nou om een vaste aanstelling gaat of een interim rol. Als staffing consultancy adviseren wij zowel de opdrachtgever als de specialist.

Oil & Gas
Binnen de Olie & Gas industrie ondersteunen wij onze klanten bij allerlei projecten. Dit kan gaan om offshore modificaties aan bestaande stations, het ondersteunen van turn arounds maar ook bijvoorbeeld het voorzien in onderhoudsspecialisten.
Hierbij ondersteunen wij zowel binnen de engineering, voorbereiding, executie en uiteindelijke opleveringen van projecten.

Binnen 48 uur een kandidaat
Bij Progressive maken we gebruik van een uitgebreid screeningproces om de beste specialisten te vinden die de wereld te bieden heeft. En we werken snel! Meestal stellen we je binnen 48 uur voor aan kandidaten. 90% van onze klanten neemt de eerste kandidaat aan die we introduceren. We ontzorgen, indien gewenst, het hele proces en stellen kwaliteit, efficiëntie en integriteit centraal. De juiste match is jouw succes, en dat van ons.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze website:

Lees meer
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.