Het programma staat online!

Begin maar vast met plannen, want het programma voor de 41e Wereldhavendagen staat online op onze gloednieuwe website! Bezoekers kunnen op 7, 8 en 9 september met verschillende activiteiten, demonstraties en excursies kennismaken met alle aspecten van de Rotterdamse haven.

Op deze website wordt het verhaal van de Rotterdamse haven vertelt aan de hand van zes ‘haventopics’: de grootste haven, de carrièrehaven, de duurzame haven, de slimme haven, de veilige haven en de logistieke haven. Op de pagina’s van deze topics verwijzen we naar een aantal programmaonderdelen, zodat je gemakkelijk activiteiten kunt vinden die het best passen bij jouw interesses. Met de handige ‘Mijn WHD’ pagina kun je jouw favoriete programmaonderdelen opslaan om zo een gepersonaliseerd programma samen te stellen.

De activiteiten op de kades en demonstraties op het water zijn zoals elk jaar helemaal gratis. Voor de excursies wordt een (kleine) vergoeding gevraagd en hier moeten kaarten voor worden besteld. Dit kan op deze website vanaf maandag 20 augustus 12:00 uur. 

Uitzonderingen hierop zijn de excursie van P&O Ferries, HeliCentre, Flyboard Experience en SkyShark.
Deze kaartverkoop is reeds gestart. Bestel je kaarten