Flash ontzorgt met missiekritische communicatie tijdens Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen – het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland – vindt plaats op 2, 3 & 4 september 2022. Hiermee promoten zij de Rotterdamse haven en kan jong en oud kennis maken met diverse bedrijven die deze haven tot een veilige, slimme, duurzame en leefbare plek maken. Sinds 2016 is Flash Private Mobile Networks een gewaardeerd partner van dit grootschalige event.

Betrouwbare communicatie is van essentieel belang bij een event met ruim 400.000 bezoekers. Medewerkers en vrijwilligers moeten constant met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen voor bezoekers. Ook tijdens de 45e editie maakt de organisatie gebruik van de communicatieoplossingen van Flash.

Naast het leveren van Motorola portofoons met accessoires, basisposten en repeaters, garandeert Flash een betrouwbaar netwerk met optimale dekking. Hiermee kunnen scanners, coördinators en overige veiligheidsmedewerkers verspreid over verschillende locaties in de stad optimaal met elkaar in verbinding blijven. Flash is hierop ingericht en neemt haar dagelijkse expertise en brede ervaring mee in de zorgvuldige voorbereiding.

Veiligheid, overzicht en efficiency
Sabine Bruijnincx, directeur van de Wereldhavendagen: “Radiocommunicatie garandeert onze bereikbaarheid. Het biedt bovendien voordelen op het gebied van efficiency. Met radiocommunicatie kan er rechtstreeks worden gecommuniceerd met een hele groep. Het creëert automatisch meer overzicht in de communicatielijnen.” https://vimeo.com/289632632

Ook samenwerken met Flash? Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen: tel: +31 0181 25 00 25 of [email protected]
Bezoek ook eens onze website: www.flash-privatemobilenetworks.com

Lees meer
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.