Favoriet
Terug naar overzicht

TOS geeft jouw carrière een kickstart

Details

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
MATCH
TOS | Maritime – Port & Logistics
Jobs

Volg je op dit moment een opleiding tot zeevarende of in de havenlogistieke richting? Droom jij van een carrière in de maritieme wereld, offshore of in de havenlogistiek? Ga nu alvast aan de slag met een bijbaan via TOS. Zo leer je de sector beter kennen, weet je straks nog beter wat je wilt, het staat goed op je cv en het is gewoon een ontzettend leuke bijbaan!

TOS is een Rotterdams familiebedrijf, gevestigd in de Waalhaven en bemiddelt al ruim 30 jaar zeevarenden, offshore, haven & logistieke professionals naar werk. Ook voor maritieme studenten en havenlogistieke BBL-studenten biedt TOS mooie kansen op de arbeidsmarkt!

Interesse? Spreek ons aan tijdens het Match Event en laat je inspireren door ons vacatureaanbod. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Check onze vacaturepagina: https://www.tos.nl/vacancies-overview/ of neem contact met ons op +31 10 436 62 93.

It’s a people business: Met 8 kantoren wereldwijd, en 130+ fte selecteren, detacheren en leiden we de beste mensen op -voor onze klanten in de maritieme, onshore, offshore & windenergie en havenlogistieke sector- die we wereldwijd flexibele personeelsoplossingen aanbieden. Op onze kenmerkende persoonlijke en professionele manier.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.