Favoriet
Terug naar overzicht

Polyurewat? Zie onze chemie bij Huntsman Holland

Details

Combined Shape
Za. 7 Sep 2024
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 03:00 uur)
Excursies
Huntsman
Tickets vanaf €11

ticket
verkoop
start half augustus

In onze fabrieken produceren wij halffabrikaten voor Polyurethaan. Polyurewat?

Die vraag krijgen wij wel vaker. Daarom leggen wij in een rondleiding in een van onze fabrieken graag uit wat polyurethaan is, voor welke toepassingen het gebruikt wordt en hoe we deze halffabrikaten maken.

Neem een kijkje achter de schermen van Huntsman’s grootste productielocatie in Europa en zie wat er allemaal komt kijken bij de productie van polyol en MDI, want dat zijn de halffabrikaten die wij maken voor onze klanten. Ook vertellen we graag hoe deze producten een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Zie onze chemie!

Bijzonderheden

Bij Huntsman staat veiligheid op de eerste plaats. Daarom gelden er specifieke veiligheidsregels op ons terrein:

Voorafgaand aan de excursie ontvang je een mail waarin wordt gevraagd om persoonsgegevens van jezelf en je medebezoekers door te geven. Na aanlevering dienen wij deze gegevens in bij het betreffende excursiebedrijf. Zij verwerken dit voor veiligheidsredenen in hun aanmeldsysteem voor toegang tot de bedrijfslocatie. Deze gegevens worden na de excursie verwijderd uit het aanmeldsysteem.

De rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar. Kinderen onder de twaalf jaar kunnen wij in verband met de veiligheidsregels niet toelaten op ons fabrieksterrein. Tot 18 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Identificatie met een geldig paspoort of ID-kaart verplicht. Rijbewijs is niet geldig als identificatiebewijs. Zonder legitimatie is toegang helaas niet mogelijk.

In de fabriek zijn voor uw eigen veiligheid bedekkende kleding (lange mouwen, lange broek) èn dichte schoenen (dus geen sandalen of slippers) verplicht. Wij kunnen u anders geen toegang verlenen tot de fabriek.

Telefoons, fototoestellen en smartwatches zijn niet toegestaan in de fabriek. Wij zullen deze innemen en veilig opbergen, je krijgt deze na de rondleiding weer terug.

Het is niet toegestaan om op het Huntsman terrein foto’s te maken.

De rondleiding in de fabriek wordt in het Nederlands gegeven.

Tickets

za. 7 sep 2024
09:45 - 13:15
Ticket verkoop start op 19 augustus
za. 7 sep 2024
13:45 - 17:15
Ticket verkoop start op 19 augustus
Busexcursie
Vertrekplaats: Willemsplein - Excursiebusstation, 3016 DR, Rotterdam
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.