Favoriet
Terug naar overzicht

P&O Ferries Dagcruise op 7 en 8 September 2024

Details

Combined Shape
Za. 7 & Zo. 8 Sep 2024
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 06:15 uur)
Excursies
Rondvaarten
P&O Ferries
Tickets vanaf €60
Koop tickets zaterdag 7 september Koop tickets zondag 8 september

Traditiegetrouw vaart P&O Ferries naar de Wereldhavendagen. Stap op zaterdag 7 of zondag 8 september aan boord en vaar mee naar het centrum van Rotterdam.

Aan boord is er van alles te doen. Je kunt een kijkje nemen in de hutten, er is live entertainment en er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar. Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers of ga uitgebreid lunchen in een van onze restaurants. Aan de kleintjes hebben we ook gedacht. In de Kids Corner kunnen zij zich laten schminken, liggen er kleurplaten en vertonen we filmpjes.

Vanaf het dek heb je het mooiste uitzicht over de Rotterdamse haven. Onderweg wordt er verteld over wat er zoal te zien is aan wal, over de nautische demonstratie en de “draai” voor de Erasmusbrug. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Prijs vanaf € 60,- p.p.
(kinderen t/m 3 jaar gratis – kinderen van 4 t/m 14 jaar vanaf € 50,- p.p.).

Wat is inbegrepen?

 • Retour per schip van Europoort – Rotterdam v.v.
 • Live entertainment, inclusief kans op gratis minicruise naar Hull
 • Schminken voor de kinderen in de Kids Corner
 • Gratis parkeren bij de P&O Ferries terminal
 • Gratis bezoek van een aantal opengestelde cabins

 

Opties

Buffetlunch* vanaf €20 p.p. o.b.v. beschikbaarheid en verplichte keuze uit 1e of 2e zitting. 1e zitting is van 11.30 tot 12.30 uur, 2e zitting is van 13.00 tot 14.00 uur.

Vip-pakket
* vanaf €35 p.p. Je maakt dan gebruik van een exclusieve ruimte, die alleen beschikbaar is voor gasten die dit pakket geboekt hebben. Hier wordt je ontvangen met koffie en lekkers en bieden we een exclusieve lunch, een glaasje bubbels en heerlijke mocktail aan. Vanaf deze ruimte heb je direct toegang tot het buitendek.

*Aantal plaatsen voor de lunch en vip-pakketten zijn zeer beperkt.

Vaarschema (onder voorbehoud)

 • Incheck Europoort P&O Terminal: van 8.30 tot uiterlijk 10.00 uur
 • Let op: vergeet je paspoort of ID-kaart niet mee te nemen!
 • Vertrek vanuit Europoort**: 11.00 uur
 • Aankomst Erasmusbrug : 13.00 uur
 • Vertrek Erasmusbrug: 14.15 uur
 • Verwachte aankomst Europoort: 16.15 uur

**Tijdens de vaartocht is er geen mogelijkheid het schip te verlaten of aan wal te gaan.

Bij deze excursie is het noodzakelijk dat de persoonsgegevens van jezelf en je medepassagiers worden doorgegeven, anders is toegang tot de bedrijfslocatie niet mogelijk. In de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je je tickets hebt besteld staat een link naar het aanmeldformulier. Vul dit tijdig in. Na aanlevering dient Wereldhavendagen deze gegevens in bij het betreffende bedrijf. Zij verwerken dit voor veiligheidsredenen in hun aanmeldsysteem voor toegang tot de bedrijfslocatie. Deze gegevens worden na de excursie verwijderd uit het aanmeldsysteem.

Je dient de bevestigingsmail, de e-ticket(s) en paspoort of ID-kaart van het volledige reisgezelschap te tonen aan de balie op de dag van de cruise.

Bijzonderheden

Promotionele voorwaarden P&O Ferries:
Boek voor een dag trip op 7 of 8 september als voetpassagier vanaf €60,- p.p.
Voor de afvaart van zaterdag geldt een toeslag van €5,- (Kinderen van 4 t/m 15 jaar ontvangen €10 p.p. korting op het ticket). De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. Aanbieding moet 8 dagen vóór de reis worden geboekt. Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de dag zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Europoort en zal het opengesteld zijn voor bezichtiging. Restitutiegeld voor de betaalde maaltijden is dan niet mogelijk. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminal in Europoort is gratis. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam centrum is het niet mogelijk aan/van boord te gaan. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud.

Volledige Promotionele en Algemene voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op www.poferries.com

Bootexcursie
Vertrekplaats: Haven 5805
Group
Rolstoelvriendelijk
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Combined Shape
Engelstalig
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.