Favoriet
Terug naar overzicht

Gunvor verandert van Grijs naar Groen. Kom meer te weten over onze plannen en krijg energie!

Details

Combined Shape
Za. 7 Sep 2024
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 03:00 uur)
Excursies
Gunvor Energy Rotterdam
Tickets vanaf €11

ticket
verkoop
start half augustus

Wil jij onze locatie in de Europoort bezoeken? Stap dan in en komt met de bustour bij ons op bezoek en krijg een uniek kijkje bij Gunvor. Tijdens het bezoek vertellen onze collega’s over de geschiedenis, onze huidige activiteiten en onze plannen voor de energietransitie. Gunvor verandert van Grijs naar Groen.

Mis deze kans niet en reserveer snel jouw plekje op onze bustour!

Tijdens de excursie krijg je en uniek kijkje in ons bedrijf. We nemen we je per bus mee over ons terrein. Enthousiaste collega’s vertellen onder weg aan de hand van feiten en leuke anekdotes over o.a. de installaties die we passeren, de producten die we maken, de energietransitie projecten enz. Omdat we weten dat niet iedereen die deelneemt aan de excursies een technische achtergrond heeft, wordt alles uitgelegd op een manier die voor iedereen te begrijpen is.

Bijzonderheden

Bij Gunvor Energy Rotterdam staat veiligheid op de eerste plaats. Daarom gelden er specifieke veiligheidsregels op ons terrein:

Voorafgaand aan de excursie ontvang je een mail waarin wordt gevraagd om persoonsgegevens van jezelf en je mede bezoekers door te geven. Na aanlevering dienen wij deze gegevens in bij het betreffende excursie bedrijf. Zij verwerken dit voor veiligheidsredenen in hun aanmeldsysteem voor toegang tot de bedrijfslocatie. Deze gegevens worden na de excursie verwijderd uit het aanmeldsysteem.

Het bezoek is geschikt voor kinderen vanaf zestien jaar. Kinderen onder de zestien jaar kunnen wij in verband met de veiligheidsregels niet toelaten op ons fabrieksterrein. Tot 18 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Identificatie met een geldig paspoort of ID-kaart verplicht. Rijbewijs is niet geldig als identificatiebewijs. Zonder legitimatie is toegang helaas niet mogelijk.

Het is niet toegestaan om op het Gunvor terrein foto’s te maken.

Tickets

za. 7 sep 2024
09:15 - 12:15
Ticket verkoop start op 19 augustus
za. 7 sep 2024
11:15 - 14:15
Ticket verkoop start op 19 augustus
Busexcursie
Vertrekplaats: Willemsplein - Excursiebusstation, 3016 DR, Rotterdam
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.