Favoriet
Terug naar overzicht

Bezoek C. Steinweg Group aan de Willemskade!

Details

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Kadeprogramma
C. Steinweg Group

Kom op 1, 2 en 3 september langs bij Steinweg op de Willemskade. Een historische plek voor onze organisatie, want hier was ons hoofdkantoor gevestigd van 1913 tot 1991, voordat we naar de Waalhaven verhuisden. Wereldwijd is Steinweg al 175 jaar actief in meer dan 50 landen en we hebben 5500 fantastische collega’s in dienst. Je kunt ons onder andere vinden in Baltimore, Italië, Zuid-Afrika, Singapore, Oman, Dubai, Polen, Brazilië en natuurlijk Rotterdam.

Tijdens de Wereldhavendagen nemen we je mee de wereld van Steinweg in. Onze collega’s vertellen je graag wat wij doen en laten zien welke materialen er bij ons worden opgeslagen en vervoerd. Van pinda’s tot aluminium en van specerijen tot zink. Je kijkt je ogen uit. Voor jong en oud hebben we genoeg te beleven in de stand en natuurlijk maak jij ook kans op een mooie prijs.

En zoek je nog een baan? Dan ben je bij Steinweg aan het goede adres. Er is op elk moment van de dag iemand aanwezig die jou kan helpen bij je vragen over het werken in de haven. Of het nu in de operatie is of op kantoor. Join the club!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.