Favoriet
Terug naar overzicht

Bezoek Alco Energy Rotterdam: innovatieve biochemie

Details

Combined Shape
Vr. 6 Sep 2024
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 03:00 uur)
Excursies
Alco Energy Rotterdam
Tickets vanaf €11

ticket
verkoop
start half augustus

Ga op excursie en maak kennis met Alco Energy Rotterdam tijdens de Wereldhavendagen! Na een korte presentatie, waarbij we ingaan op onze doelstellingen en ons productieproces, nemen we je mee op een interessante tour langs onze fabrieken.

Alco Energy Rotterdam is een innovatief bedrijf in de Rotterdamse haven en produceert daar sinds 2010 bio-ethanol uit mais, veevoeder, groene CO2 en elektriciteit. Onze producten dragen bij aan een duurzamere manier van leven, zoals minder verbruik van fossiele brandstof, minder uitstoot van broeikasgassen door transport en het afvangen en hergebruiken van CO2.

Als een van de eerste bedrijven in de Botlek Europoort laat Alco Energy Rotterdam zien dat de chemische sector duurzaam kan zijn. Zo’n 120 collega’s werken iedere dag hard samen om ons doel te halen: een volledig CO2-neutraal bedrijf vóór 2030. Onze processen worden continu verbeterd met aandacht voor veiligheid, milieu en productiviteit. Dit doen we met een lach op ons gezicht en vooral in een hecht team.

Bijzonderheden

Niet geschikt voor mindervaliden

Tickets

vr. 6 sep 2024
08:45 - 11:45
Ticket verkoop start op 19 augustus
vr. 6 sep 2024
10:45 - 13:45
Ticket verkoop start op 19 augustus
Busexcursie
Vertrekplaats: Willemsplein - Excursiebusstation, 3016 DR, Rotterdam
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.