Favoriet
Terug naar overzicht

Rondvaart naar het ExxonMobil complex in de Botlek (Esso)

Details

Combined Shape
Za. 7 & Zo. 8 Sep 2024
Combined Shape
Meerdere tijden (duurt 02:30 uur)
Oval
Esso Nederland B.V. | ExxonMobil
Excursies
Rondvaarten
ExxonMobil
Tickets vanaf €14,50

ExxonMobil draagt tijdens de Wereldhavendagen graag haar steentje bij om te laten zien waarom de haven van Rotterdam de mooiste en meest bruisende haven ter wereld is.

Stap aan boord van de ‘Marco Polo’ en beleef de Rotterdamse haven op zijn mooist! Geniet niet alleen van het mooie uitzicht, maar verbaas je over de grote verscheidenheid aan industriële activiteiten op en om het water. En maak gebruik van deze unieke kans om onze raffinaderij en chemiefabrieken in de derde petroleumhaven van dichtbij vanaf het water te bekijken.

Onze werknemers vertellen graag alles over onze organisatie, ons ontstaan, onze rol in de haven en hoe we werken aan de toekomst. Tijdens de tocht ontvang je twee consumpties van ons. Verdere drankjes en snacks zijn aan boord tegen pinbetaling verkrijgbaar.

Bijzonderheden
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis, wel een ticket nodig
    Kinderen 4 t/m 11 jaar €2
  • Marco Polo is rolstoelvriendelijk (max 200 kg). Aan boord is een invalidentoilet. Ook is het mogelijk om je te verplaatsen naar het buitendek. Het skydeck is helaas niet bereikbaar voor rolstoelen.  Een scootmobiel aan boord is helaas niet mogelijk.
  • Er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij om je te verzekeren van een plaatsje, want vol = vol. De inkomsten van de kaartverkoop komen ten goede aan de Stichting Wereldhavendagen.
  • N.B: Wij vragen u een geldig rijbewijs, paspoort of ID-kaart te tonen voor u aan boord gaat.

Tickets

Bootexcursie
Vertrekplaats: Spido ponton Willemsplein | Marco Polo
Group
Rolstoelvriendelijk
Combined Shape
Betaald
Combined Shape
Identificatie
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.