Randstad – Vind jouw baan

Actief op

Combined Shape
Vr. 6 Sep 2024
Bekijk programma

Al ruim 60 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties.

Randstad in de Rotterdamse haven? Jazeker, al ruim 20 jaar zijn wij hier actief. Dit geldt voor werk op de terminals en warehouses, maar ook voor kantoorwerk. In de breedste zin van het woord kunnen wij je op weg helpen naar jouw baan in die machtige haven van Rotterdam. Het maakt daarbij niet uit of je heel weinig of juist heel veel ervaring hebt!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.