Zakelijke arrangementen oud

De Wereldhavendagen zijn hét moment om op pad te gaan met klanten, personeel of andere gasten. Pegasus Events, onze partner op het gebied van bedrijfsevenementen, ontwerpt events speciaal voor zakelijke gezelschappen, waarbij de haven en jullie wensen samen komen.

Vanaf heden zijn een aantal zakelijke arrangementen ook direct via onze website te boeken!
Mocht je liever persoonlijk contact willen hebben over één van de zakelijke arrangementen of wil je kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem vrijblijvend contact op met Froukje Fikkers (Wereldhavendagen) via 06-11478314 f.fikkers@wereldhavendagen.nl of met Annemieke Kok (Pegasus Events) op 010-4135951 of annemieke@pegasusevents.nl.

Voorbeelden van evenementen en arrangementen zijn:

Uniek: zakelijke arrangementen in de Rotterdamse haven
Neem je relaties mee op een beleving naar één van de bedrijven in de grootste haven van Europa voor een exclusieve kijk achter de schermen.
Een unieke manier om je relaties/personeel kennis te laten maken met deze bijzondere bedrijfstak.

Beleving: Varen door de haven
Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen. Vaar langs het evenementengebied en heb vrij zicht op alle nautische demonstraties en de bijzondere vloot aan de kade en op het water. Of wat te denken van een verrassende vaartocht op de Maasvlakte? Op jullie eigen charterschip is de catering goed verzorgd en vertelt de gids over hetgeen te bewonderen is.

Spektakel: Avondshow op zaterdag 5 september
De avondshow op zaterdagavond is het spectaculaire hoogtepunt van de Wereldhavendagen! Beleef de show van dichtbij door aan boord te stappen van een eigen schip of ‘front row’ in één van de locaties aan de kade. Terwijl de keukenbrigade zich inspant om de lekkerste gerechten te bereiden zorgen de show en het afsluitende vuurwerk voor een avond die men zich nog lang zal herinneren.

Teambuilding: Wereldhavendagen GAME
De stad verkennen en team-builden met de Wereldhavendagen als decor? Dat kan! In deze speciale tabletgame ga je in teams op pad. In spelvorm leren jouw gasten elkaar én Rotterdam beter kennen. De vragen en opdrachten staan in het teken van de wereldhaven(dagen), creativiteit en samenwerking.
Het team wat dit het beste heeft toegepast mag zich de winnaar noemen en gaat naar huis met een leuk aandenken.

Graag vertellen wij je meer in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met Froukje Fikkers (Wereldhavendagen) via 06-11478314 f.fikkers@wereldhavendagen.nl of met Annemieke Kok (Pegasus Events) op 010-4135951 of annemieke@pegasusevents.nl.

Download brochure – Zakelijke arrangementen