Zakelijk

De Wereldhavendagen biedt bedrijven de mogelijkheid om zichzelf te profileren op en aan de kades, in de haven, op het water én/of in de stad. Voor bezoekers is het een unieke kans om te komen op plekken in Rotterdam waar ze normaal gesproken nooit kunnen komen.

Zakelijk deelnemen

Je kan alweer inschrijven voor de editie van de Wereldhavendagen 2018! Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden verder uitgelicht. Via de inschrijfpagina kun je je ook alvast inschrijven!

Op en aan de diverse kades in het centrum van Rotterdam – Parkkade, Westerkade, Willemskade, Willemsplein, Wilhelminapier, Rijnhaven en Katendrecht – presenteer je je als deelnemer op een unieke manier voor de ruim 430.000 bezoekers die het evenement trekt. De deelname op de kade wordt gefaciliteerd vanuit een tent en kan worden aangevuld met een schip of groot materieel.

Bekijk voor meer informatie de sheet Op en aan de kade.

Eén van de unieke onderdelen van de Wereldhavendagen zijn de excursies de haven van Rotterdam en het achterland in. Inmiddels biedt de Wereldhavendagen ook diverse excursies naar iconen en bijzondere gebieden van de stad Rotterdam met een (historische) link naar de haven. Tijdens de Wereldhavendagen is het voor de bezoekers mogelijk de haven in te gaan.

Bekijk voor meer informatie de sheet In de haven.

Op spectaculaire wijze worden de dagelijkse werkzaamheden, die normaliter alleen in het havengebied en op zee plaatsvinden, in het centrum van Rotterdam getoond. De activiteiten op het water worden tijdens de Wereldhavendagen prominent belicht in de media en bieden uitstekende mogelijkheden om bedrijven en vaartuigen onder de aandacht te brengen.

Bekijk voor meer informatie de sheet Op het water.

De haven en stad zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat willen we laten zien. Vanaf Centraal Station tot aan het evenemententerrein ademt de stad de maritieme sfeer van het evenement. Door middel van kunstwerken in het station, vlaggen, banieren en levensgrote ankers en containers op diverse plaatsen in de stad leeft het evenement al bij de bezoekers.

Bekijk voor meer informatie de sheet In de stad.

De vrijdag van de Wereldhavendagen is hét moment om als scholier of student de Wereldhavendagen te bezoeken. Onder de naam Expeditie Wereldhaven wordt op vrijdag een speciaal programma voor scholieren en studenten georganiseerd. Het doel van dit programma is om zoveel mogelijk jongeren op een toegankelijke manier in aanraking te laten komen met de haven in al haar facetten.

Bekijk voor meer informatie de sheet Aandacht voor jongeren.

Rotterdam en haar haven zetten tijdens dit event haar beste beentje voor. Dit is dé gelegenheid om uw relaties, gasten of personeel te trakteren op een geweldige beleving!
Speciaal voor (zakelijke) gezelschappen verzorgen wij – in samenwerking met Pegasus Events – bijzondere programma’s, waar men nog lang over zal napraten.

Bekijk voor meer informatie de sheet Relatie Event.

De Wereldhavendagen wordt tot stand gebracht door samenwerkingen met sponsoren en partners.
Wil jij ons helpen dit unieke evenement nog verder uit te bouwen? Met jouw financiële bijdrage kunnen we jong en oud op een aansprekende wijze met de Rotterdamse haven kennis laten maken.

Bekijk voor meer informatie de sheet Partner worden.

De Wereldhavendagen biedt een platform met veel mogelijkheden voor communicatie, zowel op het evenemententerrein tijdens het evenement als ook online het hele jaar door. Met banieren, de evenementenkaart, een (mobiele) website, e-mail nieuwsbrieven en een groeiend aantal volgers op sociale media brengt de Wereldhavendagen je bedrijf graag onder de aandacht.

Bekijk voor meer informatie de sheet Zichtbaarheid deelnemers.

Meer informatie

In het informatieboekje vindt je meer informatie over het evenement, de statistieken en uitgebreide uitleg. Download het informatieboekje hier. Heb je nog vragen?
Stuur dan een mail naar zakelijk@wereldhavendagen.nl