Wortelboer Ankers & Kettingen

Check alle ankers die zijn geplaatst op diverse plekken in de stad en maak een coole foto of selfie ermee. Wel even delen via één van de bekende social media kanalen (#wortelboer of #ankersindestad en tag @wortelboerak) en stuur een e-mail naar marketing@wortelboer.nl, om mee te doen aan de winactie! De winnaar van de meest originele foto wordt op dinsdag 10 september bekend gemaakt! We wensen iedereen weer heel veel plezier gedurende de Wereldhavendagen!

Over Wortelboer Ankers & Kettingen
Zoals iedere zeeman weet, moeten ankers en kettingen zo nu en dan worden vervangen. Of je nu een nieuw anker en nieuwe ketting, of een vervangend onderdeel nodig hebt, Wortelboer Ankers en Kettingen begrijpt dat kwaliteit en een snelle levertijd belangrijk zijn.
Op het terrein in Rotterdam (en ook in China) ligt een enorm grote voorraad ankers & kettingen, waardoor Wortelboer Ankers & Kettingen kan garanderen dat zij altijd snel kunnen leveren. Alle materialen zijn gekeurd door klasse bureaus en worden met originele certificaten geleverd, van (bijvoorbeeld) LLOYDS REGISTER OF SHIPPING, BUREAU VERITAS, RINA, DNV/GL, RMRS en AMERICAN BUREAU OF SHIPPING.
Wortelboer Ankers & Kettingen is al langer dan een halve eeuw een betrouwbare partner binnen de scheepvaart.

* Dit is een gesponsord artikel.