Werelds opereren vanuit de Poort van Europa

Rotterdam. Niet voor niets wordt deze wereldstad ook wel de Poort van Europa genoemd. Door haar ligging aan de monding van de Rijn ligt er een achterland binnen bereik met zo’n 460 miljoen inwoners.

Dat maakt de Rotterdamse haven tot een van de meest strategische en waardevolle plekken van zowel ons land, als van Europa. Een plek die van groot belang is voor de Nederlandse economie, van waaruit de wereld aan je voeten ligt. Een plek waar Maersk Line dan ook jaren geleden met trots neerstreek. Aan de oever van de Maas, met uitzicht op de dynamiek van onze eigen corebusiness: transport en logistiek. Om vanuit hier goederen beschikbaar te maken voor de hele wereld. We vervoeren over land en over zee, vanuit onze thuishaven in Rotterdam.

Samen succesvol

Veel van onze successen hebben wij te danken aan de ontwikkeling van de Rotterdamse haven en daarom dragen wij op onze beurt met onze dienstverlening graag ons steentje bij aan het succes van de Poort van Europa.

De haven in de spotlight

Als internationaal transportbedrijf dat al jaren vanuit deze wereldhaven opereert zijn wij trots dat wij de Wereldhavendagen mogen meevieren. En hopen we op nog vele succesvolle en feestelijke jaren van de Wereldhavendagen, waarmee we onze ‘eigen’ Rotterdamsehaven in de schijnwerpers zetten die hij verdient. Wij wensen alle bezoekers en deelnemers ook dit jaar weer veel plezier!

* Dit is een gesponsored newsitem.