P&O Ferries Dagcruise

Vaar mee met de Dagcruise van P&O Ferries tijdens de Wereldhavendagen.
Op zaterdag 3 of zondag 4 september kun je aan boord stappen van de Pride of Rotterdam of de Pride of Hull en meevaren naar het centrum van Rotterdam.

Aangekomen in Rotterdam laat P&O Ferries, in samenwerking met de diverse nautische dienstverleners, een mooie demonstratie zien en maken een spectaculaire draai voor de Erasmusbrug. Elk jaar weer het absolute hoogtepunt van deze cruise!

Ook dit jaar kun je weer een VIP pakket boeken. Je maakt dan gebruik van een aparte incheckbalie, exclusieve ruimte aan boord, welke alleen beschikbaar is voor jou als VIP-gast. Hier wordt je ontvangen met koffie en lekkers en een exclusieve lunch. Vanaf deze ruimte heb je ook direct toegang tot het buitendek voor een geweldig uitzicht.

Voorlopig programma
09:00 Check-in Europoort geopend
10:00 Boarding
11:00 Vertrek vanuit Europoort
13:00 Aankomst Erasmusbrug (je kunt niet van boord)
14:15 Vertrek Erasmusbrug
16:15 Verwachte aankomst in Europoort

Aan boord is er van alles te doen. Je kunt een kijkje nemen in een aantal hutten, de shops zijn open, er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de bars, je kunt lunchen* in een van de restaurants en er is live entertainment voor jong en oud. Je hoeft je geen moment te vervelen. Vanaf de buitendekken heb je het beste en mooiste uitzicht over de Rotterdamse haven.

Er is helaas geen openbaar vervoer naar de haven. Reis je met de auto? Je kunt gratis parkeren bij de terminal van P&O Ferries. Volg de borden “kantoren” overhandig je boekingsnummer en geldige reisdocumenten bij de receptie. Je kunt ten laatste om 10:00 uur inchecken.

* verplichte keuze bij buffetlunch uit 1e of 2e zitting. 1e zitting is van 11:30 tot 12:30 uur. 2e zitting is van 13:00 tot 14:00 uur.

Bijzonderheden
Dit evenement is rolstoelvriendelijk en Engelstalig. Identificatie is verplicht.

Locatie
Europoort havennummer 5805
Luxemburgweg 2
3198 LG Europoort

Promotionele voorwaarden:
Boek voor een dagcruise op 3 of 4 september als passagier vanaf €60,= p.p. Kinderen 4 t/m 15 jaar) ontvangen €10 p.p. korting op het ticket en kinderen t/m 3 gaan gratis mee. Toeslag Lunch €20,= p.p Toeslag VIP pakket €35,= p.p.

Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de dag zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Europoort en zal het opengesteld zijn voor bezichtiging. Restitutiegeld voor de betaalde maaltijden is dan niet mogelijk. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminal in Europoort is gratis. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam centrum is het niet mogelijk aan/van boord te gaan. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud.
Volledige Promotionele en Algemene voorwaarden P&O Ferries zijn van toepassing, deze zijn online beschikbaar op
www.poferries.com.
BOEK NU!
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.