W.Smit B.V. betrokken sinds de 1e editie

Als bedrijf zijn wij al betrokken bij de Wereldhavendagen sinds de eerste editie; deze vond toen plaatsen in de Parkhaven.
De Wereldhavendagen zijn voor W.Smit B.V. een belangrijke mogelijkheid om onze betrokkenheid bij de stad Rotterdam en de haven te laten zien.
Al meer dan 60 jaar zit W. Smit B.V. in het hart van de Rotterdamse haven de Waalhaven met haar schepen en kantoor waaruit de werkzaamheden over de gehele wereld worden gecoördineerd.

Tijdens de Wereldhavendagen demonstreren wij samen met DIMCO B.V. uit Dordrecht hoe we een afmeer constructie kunnen maken door met een survey schip uitgerust met sonar een bodemscan te maken op de locatie waar de afmeerpaal moet worden geplaatst, als er iets wordt gedetecteerd zal dit met een duiker worden verwijderd waarna DIMCO B.V de buispaal met een trilblok in de bodem zal plaatsen.

Naast de demonstratie op het water staan wij ook met een stand op het Koninginnenhoofd  waar wij de gelegenheid geven om als een professionele duiker in onze tank te duiken.

* Dit is een gesponsord artikel.