‘Storing vital products with care’

Vopak is wereldleider in onafhankelijke tankopslag. Met ruim 400 jaar geschiedenis, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en overslag van vloeibare bulkproducten: van chemicaliën, gassen en olieproducten tot biobrandstoffen en eetbare oliën.

In onze tanks slaan we producten op die essentieel zijn in ons dagelijks leven. Producten die energie leveren om huizen te verwarmen, eten te koken en als brandstof te dienen voor voertuigen. De chemicaliën die we opslaan vormen een belangrijke grondstof voor de industrie. Hiervan worden heel veel uiteenlopende producten gemaakt, zoals isolatiemateriaal, auto’s, laptops, verpakkingen, schoonmaakmiddelen en kleding. De eetbare oliën die we opslaan, vinden hun weg naar de voedingsindustrie.

Vopak investeert volop in nieuwe ontwikkelingen in de Rotterdamse haven. We werken op dit moment hard aan de uitbreiding van onze chemie terminal in de Botlek. Daarnaast dragen we actief bij aan het ontwikkelen van infrastructuuroplossingen voor de energietransitie, en zijn we een voorloper in onze industrie op het gebied van digitalisering en innovatie.

“Wij willen onze rol in de samenleving vervullen op een veilige en duurzame manier, met aandacht voor onze omgeving. Zo kunnen we iedere dag waarde toevoegen voor al onze stakeholders.”

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.