Stichting Wereldhavendagen is op zoek naar twee toppers!

De volgende twee vacatures staan open:
• Stagiair Office Manager Wereldhavendagen
• Afstudeerstagiair Wereldhavendagen

In totaal werken bij de Stichting Wereldhavendagen vijf medewerkers. Als stagiair ben je onderdeel van het kernteam van de Wereldhavendagen.
Je maakt de drukke, hectische periode in de maanden voor het evenement mee en beleeft op een bijzondere wijze het evenement aan de organisatiekant.

Stagiair Office Manager, wat voor iemand ben jij ?
Je werkt accuraat, bent gastvrij en hebt kennis van Microsoft Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint), toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding. Je kunt (zakelijk) omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Affiniteit met evenementen, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam is een pré, maar geen vereiste.
Bekijk hier de volledige vacature.

Afstudeerstagiair, wat voor iemand ben jij ?
Je volgt een financiële studie of een studie met een financiële major of minor. Je werkt accuraat, toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding. Je bent bereid om je traject na het afstuderen voort te zetten tot 1 oktober 2020.
Bekijk hier de volledige vacature.