Stichting Wereldhavendagen is op zoek naar een topper!

De volgende vacature staat op dit moment nog open:

Stagiair kernteam Wereldhavendagen

Over de Wereldhavendagen
Rotterdam is de grootste haven van Europa. Om iedereen te laten zien wat er in deze haven zoal gebeurt en welke wereldse industrieën Rotterdam rijk is, vindt ieder eerste volle weekend van september de Wereldhavendagen plaats.

De Wereldhavendagen geeft een kijkje in de keuken en geeft de kans een bezoek te brengen aan plekken in de haven waar men normaal gesproken nooit mag komen. De Wereldhavendagen is het grootste, jaarlijks terugkerende evenement van Rotterdam met gemiddeld zo’n 400.000 bezoekers en de 43e editie vindt in 2020 plaats op 4, 5 en 6 september.

Over de stage
In totaal werken bij de Stichting Wereldhavendagen 5 medewerkers. Als stagiair ben je onderdeel van het kernteam van de Wereldhavendagen. Het kernteam draagt zorg voor de jaarlijkse totstandkoming van de Wereldhavendagen.

Je maakt de drukke, hectische periode in de maanden voor het evenement mee en beleeft op een bijzondere wijze het evenement aan de organisatiekant. Je verricht allerlei taken binnen de organisatie, die op dat moment belangrijk zijn.

Jouw taken bestaan voornamelijk uit:
• algehele ondersteuning van het kernteam waar en wanneer nodig; zoals het draaiboek (helpen) ontwikkelen, communiceren met klanten / relaties en bezoekers en de algemene mails bijhouden, lezen en beantwoorden en het algemene telefoonnummer beheren;
• ondersteuning bij voorbereiding en uitvoering van de verschillende programmaonderdelen van de Wereldhavendagen;
• bij goed functioneren kun je ook eigen (deel)projecten en verantwoordelijkheden krijgen.

In verband met de looptijd van het evenement gaat de voorkeur uit naar een stagiair die beschikbaar is van juni t/m september 2020 (de eerste maanden voor 32 uur per week, in de weken rondom het evenement volle inzet, dus 40 uur per week). Er wordt wel flexibiliteit verwacht, namelijk: dat je het hele weekend van de Wereldhavendagen beschikbaar bent en ook zijn er in de aanloop naar het evenement soms bijeenkomsten in de avond. Voor de maanden waarin je stage loopt, krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Wat voor iemand ben jij?
Je werkt accuraat, hebt organisatietalent en kennis van Microsoft Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint), toont initiatief, bent resultaatgericht en stressbestendig en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Tevens heb je een dienstverlenende houding.
Je kunt (zakelijk) omgaan met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties. Affiniteit met evenementen, de haven van Rotterdam en de stad Rotterdam is gewenst.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?
Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais: lu@abunchofchoices.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen: 06-33302149*

Deadline om te reageren op deze stagevacature is vrijdag 24 april 2020.

* A Bunch of Choices werkt samen met de Wereldhavendagen en verzorgt de eerste sollicitatieprocedure.