Start kaartverkoop maandag 26 augustus 12:00 uur

Aanstaande maandag 26 augustus om 12.00 uur is het zover! De kaartverkoop voor de excursies van de 42e editie van de Wereldhavendagen, die op 6, 7 en 8 september plaatsvindt in Rotterdam, gaat starten! De excursietickets zijn te koop via onze website www.wereldhavendagen.nl!

Ook dit jaar rekenen we weer op veel interesse voor de excursieverkoop. Twijfel dus niet en reserveer direct je gewenste excursie(s).

Helpdesk Ticketverkoop

Heb jij tijdens of na het reserveren van je ticket(s) een vraag? Bel of mail dan naar de helpdesk ticketverkoop. Deze wordt uitgevoerd door Fesival Tickets en is maandag 26 augustus vanaf 12.00 uur bereikbaar. Vanaf dinsdag 27 augustus tot en met het einde van het evenement is de helpdesk te bereiken van 10.00-12.00 uur op telefoon: 085-4872112
wereldhavendagen@festivaltickets.nl

Vind jouw favoriete excursie of vaartocht!

We krijgen regelmatig de vraag:
”Er is zoveel te doen tijdens de Wereldhavendagen, wat mag ik absoluut niet missen?”. Wat ons betreft mag je uiteraard niets missen! Helaas is het evenement maar drie dagen en kun je wellicht niet alles doen. Om je enigzins te helpen met het vinden van je favoriete excursie, vaartocht of fietstocht hebben we een overzicht voor je gemaakt. Bekijk het nieuwsbericht hierover.

Opstappen vanuit Hoek van Holland

Wil je vanuit Hoek van Holland op excursie? Dat is dit jaar mogelijk!
Boek dan een van onderstaande vijf excursies! Deze gaan naar bedrijven in de Europoort of Maasvlakte. Let op, 1 van de tijdstippen per bedrijf vertrekt vanuit Hoek van Holland.

Hutchison Ports ECT Delta / EECV / APM Terminals / BP Raffinaderij / Gate Terminal

Opstappen bij Tussenwater of Marconiplein

We vergroten dit jaar het aantal opstaplocaties. Zo wordt het voor diverse excursies (op bepaalde tijdstippen) mogelijk om ook op te stappen bij de metrohaltes Tussenwater (in Hoogvliet) en Marconiplein. Voor onderstaande excursies zijn deze 2 opstaplocaties mogelijk. De bus start vanaf het busexcursiestation ss Rotterdam en zal dus op de route naar de excursielocatie langs de 2e opstaplocatie rijden en v.v.

APM Terminals / DFDS / Bek & Verburg / Shell / Neste / Damen Shiprepair / Maeslantkering / Futureland excursie 1 / Futureland excursie 2 / Hutchison Ports ECT Delta Terminal