Start kaartverkoop excursies

Aanstaande maandag 20 augustus start om 12:00 uur de kaartverkoop voor de excursies van de 41e editie van de Wereldhavendagen, die op 7, 8 en 9 september plaatsvindt in Rotterdam.

Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland staat dit jaar in het teken van het thema ‘Energize’. Als een van de grootste havens ter wereld wil Rotterdam een voortrekkersrol vervullen in de energietransitie. Naast de demonstraties en activiteiten op de kade, kunnen bezoekers van het evenement dan ook genieten van talloze excursies naar alle uithoeken van de haven die een rol spelen in het mogelijk maken van schone energie.
De meeste programmaonderdelen van de Wereldhavendagen zijn gratis, maar voor de excursies kunnen dus vanaf aanstaande maandag kaarten worden besteld via www.wereldhavendagen.nl.

Programma filteren en Mijn WHD

Het programma is enorm uitgebreid! Met behulp van de zoek- en filterfunctie kun je gemakkelijk je favoriete activiteiten vinden. Kies bijvoorbeeld het dag(deel) waarop je naar de Wereldhavendagen komt of de activiteit waar je naar opzoek bent. Selecteer vervolgens het programma waar je interesse naar uit gaat door deze op te slaan in je Mijn WHD overzicht. Zo maak je een persoonlijk overzicht van al je favorieten programmaonderdelen. Vanaf aanstaande maandag kun je de geselecteerde excursies gemakkelijk vanuit je Mijn WHD overzicht aan de winkelmand toevoegen.

Kassa/infopunten

Tijdens de Wereldhavendagen zijn er twee kassa/infopunten:
– Bij Katendrecht, bij het ss Rotterdam
– Op de Wilhelminapier, ter hoogte van de Rijnhavenbrug.

Hier kun je terecht voor de nog beschikbare excursietickets. Online heb je  nog tot aanvang van de excursie de mogelijkheid om excursietickets te kopen.

De kassapunten zijn geopend van vrijdag 7 t/m zondag 9 september van 09:00 – 18:00 uur. Het festivalterrein is open van 10:00 tot 18:00 uur. Sommige excursies vertrekken al eerder dan 10:00 uur en daarom zijn de kassapunten 60 minuten eerder open.

Voor alle informatie over de excursietickets zie ook onze website pagina Bezoekersinformatie.