Samenwerkingen met onze studentengroepen!

Jaarlijks is onze organisatie op zoek naar verbeteringen op verschillende vakgebieden. Wij geven graag studentengroepen de mogelijkheid om mee te denken aan de organisatie van het evenement. We zijn dan ook enthousiast om aan te kondigen dat er studentengroepen, dit keer van het Albeda College en Hogeschool Inholland met ons willen samenwerken met diverse projecten. Graag stellen de studenten zich voor en vertellen zij hieronder waarom zij enthousiast zijn over de diverse projecten:

Kick-off 41e editie Wereldhavendagen

Ons team bestaat uit Lorraine, Anne, Matthijs en Joey. Samen vormen wij het enthousiaste team wat deze geweldige Kick-off organiseert voor de Wereldhavendagen. Door opkomende trends te bekijken, hebben wij geprobeerd om een interessant concept te ontwikkelen. Om dit te bewerkstelligen hebben wij gebruik gemaakt van onder andere LED-verlichting en een energieopwekkende fiets.
Met onze gedrevenheid en passie voor de entertainmentindustrie hebben wij keihard gewerkt om deze dag te laten slagen.

Met vriendelijke groet,

Lorraine, Anne, Mathijs en Joey

Genereren free publicity voorafgaand aan de 41e editie van de Wereldhavendagen

Na een geslaagde pitch in november, mochten wij als INconcept de Wereldhavendagen onze opdrachtgever noemen. Onze projectgroep INconcept bestaat uit vierdejaarsstudenten Communicatie aan Hogeschool Inholland Rotterdam.

Wij gingen aan de slag om een oplossing te bedenken voor een communicatievraagstuk: het genereren van free publicity voorafgaand aan de 41e editie van de Wereldhavendagen. De uitdaging hierbij is om de jongeren te bereiken door middel van een ludieke stunt. Dit concept is tot een compleet campagneboek uitgewerkt en goed bruikbaar voor de organisatie, zodat we ons werk ook daadwerkelijk tot leven zullen zien komen!

Het is voor ons leerzaam en inspirerend om met een grote organisatie zoals de Wereldhavendagen samen te werken, een fijn team om wekelijks mee te sparren met een positieve benadering.

Na vele brainstorm- en feedbackmomenten hebben wij een resultaat weten neer te zetten waar we trots op zijn. Laten we hopen op een succesvolle Wereldhavendagen editie!

Met vriendelijke groet,

Frederique, Puck, Danique en Cristely