Samenwerking Flash

Dit jaar gaan de Wereldhavendagen door en hoe fijn is het dat er op 3,4 & 5 september weer diverse mogelijkheden zijn om de haven te ontdekken? Er is een divers online en aangepast fysiek programma dat past bij de dan nog geldende maatregelen voor grote publieksevenementen. In ieder geval kun je op verschillende locaties in de stad en haven de beroemde Wereldhavendagen beleven!

Flash Smart Com garandeert kritische communicatie tijdens de Wereldhavendagen

Ook dit jaar zorgt Flash dat de veiligheid voor de bezoekers op verschillende locaties in de stad tijdens de Wereldhavendagen perfect geregeld is. Daarbij is gegarandeerde kritische communicatie van levensbelang. Medewerkers en vrijwilligers moeten constant met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen borgen, zeker nu onder de nieuw geldende maatregelen. En we hebben een primeur: naast de traditionele portofoons levert Flash dit jaar voor het eerst Smart Com Smartdevices waarmee de medewerkers zowel spraak- en datacommunicatie kunnen verzenden via het landelijk T-Mobile netwerk. Via een geprioriteerd gedeelte van het landelijk netwerk hebben alle bevoegde medewerkers gegarandeerd kritische communicatie. Scanners, coördinators en overige veiligheidmedewerkers verspreid over verschillende locaties in de stad zijn op deze manier perfect met elkaar verbonden en kunnen naast Push-To-Talk spraakberichten ook informatie zoals locatiebepaling, foto’s, video’s of documenten met elkaar delen.

Quote Sabine Bruijnincx, Directeur van de Wereldhavendagen:

“Fijn dat Flash snel kon schakelen en proactief mee kon denken in het toepassen van het portofoonverkeer tijdens de geldende COVID-19 maatregelen. Dit jaar voeren we een kleinschalige editie en andere toelatingsvorm zodat we de veiligheid van de bezoekers kunnen waarborgen.”

In de vorige editie leverde Flash ook de portofoons tijdens de Wereldhavendagen, en met groot genoegen blikken we terug op onze succesvolle samenwerking. Bekijk hieronder het gehele interview met Sabine Bruijnincx over efficiency, veiligheid en bereikbaarheid: (-> link naar video) of lees het uitgebreide interview ook hier:
Flash sponsort wederom de Wereldhavendagen – Flash PMN (flash-privatemobilenetworks.com)

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.