Avondshow wordt mede mogelijk gemaakt door Rotterdam. Maritime Capital of Europe

De avondshow Come Dance With Us wordt mede mogelijk gemaakt door Rotterdam. Maritime Capital of Europe. Want net als de Wereldhavendagen gelooft dit regionale netwerk in de kracht van samen. It takes two to tango, ook in de maritieme industrie!

Maritieme hoofdstad door unieke samenwerking
Het thema van de Wereldhavendagen ligt helemaal in lijn ligt met waar Rotterdam. Maritime Capital of Europe voor staat. MariTeam verwijst naar het teamwork van alle mensen die bijdragen aan het succes van de Rotterdamse haven. En Rotterdam kan alleen maar de onbetwiste maritieme hoofdstad van Europa zijn door de aanwezigheid van alle maritieme organisaties, sectoren en diensten in deze regio die intensief met elkaar samenwerken.

Meest complete maritieme cluster
Want de Rotterdamse regio is de thuishaven van een van de meest complete en daarmee meest competitieve maritieme clusters ter wereld. Van de Hoek van Holland tot aan de Drechtsteden is alles aanwezig en dichtbij: industrie en transport, traders en financiers, verzekeraars en juristen, hightech start-ups en makers, gespecialiseerde opleidingen en innovatieve onderzoekscentra. Een maritiem ecosysteem in een regio waar ondernemen en pionieren in de genen zit. Met Rotterdam, de stoere havenstad met internationale allure, als kloppend hart.

Meer weten?
www.rotterdammaritimecapital.com