Rijnmond tijdens de Wereldhavendagen

Rijnmond staat van 30 augustus t/m 5 september in het teken van het grootste maritieme festival van Nederland: De Wereldhavendagen.

We nemen je mee op plekken waar je anders nooit komt. Wil je helemaal niets missen van de Wereldhavendagen? Rijnmond is erbij met dagelijkse verslagen van de voorbereidingen, de medewerkers, de locaties en de vele mooie verhalen die aan de Wereldhavendagen vast zitten.

We pakken uit met reportages en achtergronditems op radio (93.4FM) en TV, maar ook online en op onze sociale media kanalen kun je genieten van deze mooie verhalen.

Presentator Erik Lemmers is vrijdag 3 september, tussen 10:00 en 13:00 uur, live vanaf de Erasmusbrug en rondom de Nieuwe Maas, waar hij verschillende mensen spreekt.

Op zaterdag en zondag maken onze verslaggevers reportages over de haven en de mooie verhalen erachter. Deze zijn online te bekijken en terug te zien in Welkom bij Rijnmond op zondag om 17:00 uur. Meteen na Welkom bij Rijnmond zenden we een compilatie uit van de online haventalkshow, gepresenteerd door Richard Groenendijk. Hierin ontvangt hij gasten en geeft hij kijkers een blik achter de schermen bij bedrijven in de haven.

Kortom, een evenement om niet te missen!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.