Programma

Vind hier informatie over het evenement.
In 2021 vindt de Wereldhavendagen plaats op 3, 4 en 5 september.

Wereldhavendagen 3, 4 en 5 september 2021

Tijdens de Wereldhavendagen op 3, 4 & 5 september 2021, presenteren we de Rotterdamse haven aan het publiek en zijn er diverse mogelijkheden om de haven te ontdekken. Er is een divers online en aangepast fysiek programma, dat past bij de dan mogelijk nog geldende beperkingen voor grote publieksevenementen. Op verschillende locaties in de stad en haven kun je de Wereldhavendagen beleven. Vanwege de beperkingen zal het programma op de kades, demonstraties op het water en de avondshow met vuurwerk dit jaar niet plaatsvinden!

Stichting Wereldhavendagen organiseert samen met trouwe sponsoren, deelnemers en partners de Wereldhavendagen! Dit jaarlijks terugkerend maritieme evenement in de haven en het centrum van Rotterdam laat bezoekers beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft. 

Update over programma en kaartverkoop
Het programma van het evenement wordt op donderdag 15 juli bekend gemaakt. Voor bepaalde activiteiten als excursies en rondvaarten zijn tickets noodzakelijk. Deze kan je voorafgaand aan het evenement kopen via onze website. De kaartverkoop start op vrijdag 20 augustus.

Volg onze social mediakanalen voor het laatste nieuws!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.