Praktische informatie

Vind hier alle informatie over het evenement.
In 2021 vindt de Wereldhavendagen plaats op 3, 4 en 5 september.

Wereldhavendagen 3, 4 en 5 september 2021

De Wereldhavendagen staat ook dit jaar gepland in het eerste weekend van september. Op 3, 4 & 5 september presenteren we de Rotterdamse haven aan het publiek en zijn er volop mogelijkheden om de haven te ontdekken. De vorm waarin dat dit jaar gaat plaatsvinden zal iets anders zijn dan we gewend zijn en passen binnen de geldende beperkingen rond Covid-19.

Op verschillende locaties in de stad en haven kun je in ieder geval de Wereldhavendagen beleven. Hoe dit er precies uit gaat zien wordt op een later moment bekend gemaakt!   

Stichting Wereldhavendagen organiseert samen met trouwe sponsoren, deelnemers en partners de Wereldhavendagen! Dit jaarlijks terugkerend maritieme evenement in de haven en het centrum van Rotterdam laat bezoekers beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft. 

Update over programma en kaartverkoop
Voor bepaalde activiteiten als excursies en rondvaarten zijn tickets noodzakelijk. Deze kan je voorafgaand aan het evenement kopen via onze website. Het programma van het evenement en de mogelijkheid tot het kopen van tickets wordt in de loop van het jaar bekend gemaakt. Volg onze social mediakanalen voor het laatste nieuws!

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.