Port Stories Live

Op 4 en 5 september 2020 hebben we samen met onderwijspartner Hogeschool Inholland Rotterdam LIVE radio gemaakt. Het programma is door hbo-studenten ontwikkeld en uitgevoerd!

De haven naar de jongeren toebrengen: onder die noemer heeft Inholland Radio op 4 en 5 september live radio gemaakt vanuit het Nieuwe Luxor Theater. Er was volop aandacht voor de Rotterdamse haven op het eigen radiokanaal waarbij regionaal en landelijk de haven in het zonnetje is gezet – Port Stories Live!

Horen én zien
Luisteraars konden genieten van een mix van live-verslag, live-interviews en van te voren opgenomen reportages. Omdat zowel de uitzending als diverse reportages werden gefilmd, was er tegelijkertijd via livestream ook veel te zien. Studenten van Inholland hebben de inhoud van het programma bedacht en geproduceerd; Bas van Nimwegen, Andres Odijk en andere bekende dj’s van radiozenders als Qmusic, 3FM en FunX waren aanwezig voor de presentatie.

In de studio is er van alles gebeurd. Zo was er een reportage vanaf de top van de Erasmusbrug en hebben de studenten een bezoek aan W. Smit Duik- en Bergingsbedrijf gebracht. Ook bij de Koninklijke Marine zijn verslaggevers op bezoek geweest. Op 5 september schoven de studenten tevens tussen 14.00 en 17.00 uur als side-kick aan bij Radio Rijnmond met hun eigen programma en reportages.

Inholland Radio werd op 4 en 5 september Live uitgezonden vanuit het Nieuwe Luxor Theater van 10.00 tot 18.00 uur via 93.9 FM! Tevens waren alle uitzendingen via livestream te volgen op onze website. Kijk en luister hier de uitzending van vrijdag 4 september en van zaterdag 5 september terug.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.