Port Stories 2020, Rijnmond is erbij

Gedurende het weekend van 4-6 september zullen meerdere online activiteiten worden georganiseerd om de Wereldhavendagen alsnog door te laten gaan op deze bijzondere manier.
Rijnmond maakt deel uit van deze evenementen, daarom zal komend weekend in het teken staan van dit Rotterdam en de haven, met de daarbij behorende programma’s en reportages. Dus dit jaar niet zoals gewoonlijk aan wal, maar gewoon thuis op de bank.

Op vrijdag 4 september trappen we af met een live-uitzending: tussen 10:00 en 13:00 uur kunt u luisteren naar Erik Lemmers met zijn gethematiseerde radioshow.
Daarnaast zullen er programma’s verschijnen over de gastlessen en de havenbeleving, dit zal te zien kunnen zijn op Rijnmond.nl, TV Rijnmond en te horen zijn op Radio Rijnmond. Op zaterdag zal er op onze kanalen genoeg te beleven zijn rondom dit speciale en oer-Rotterdamse weekend, met van 14:00 – 17:00 uur de WHD-Radio.

Binnen de programma’s en shows zullen o.a. studenten, havenarbeiders of Rotterdammers aan het woord komen. Met deze expertises, ervaringen en mooie verhalen brengen wij de Wereldhavendagen zo dichtbij mogelijk als maar kan.

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.