Partners & Vrienden

Samen met onze (hoofd)sponsoren/partners, deelnemers en vrienden maken wij jaarlijks de Wereldhavendagen mogelijk.

Hoofdsponsors en hoofdpartner

Havenbedrijf Rotterdam

Bezoek website

De Wereldhavendagen brengt de haven terug in de stad en nemen de bezoekers mee de haven in. Bekend maakt bemind. Zo stimuleren we jongeren om in de haven te werken en te helpen bij het aangaan van de grote uitdagingen van deze tijd op het gebied van energie transitie en digitalisering. Zodat ook in de toekomst Rotterdam de belangrijkste haven van Europa blijft.

Allard Castelein
President-directeur Havenbedrijf Rotterdam

Rotterdam Festivals

Bezoek website

Honderdduizenden bezoekers komen jaarlijks af op de Wereldhavendagen. Tijdens dit maritieme weekend vieren we de havenstad Rotterdam. Het is dan ook één van de belangrijkste evenementenweekends in Rotterdam. De internationale havenbedrijven in de stad, de spectaculaire schepen, het culturele vermaak aan het waterfront en in het centrum van de stad; daar kan Rotterdam met recht trots op zijn.

Renske Satijn
Directeur Rotterdam Festivals

Koninklijke Marine

Bezoek website

De Koninklijke Marine zet zich met vloot en mariniers wereldwijd in voor veiligheid op en vanuit zee. Een veilige zee is van belang voor ongehinderde handel en veilig transport. Zo bestrijdt de marine al piraterij, drugstransporten, mensensmokkel, wapensmokkel en terreur. Eenheden van de marine kunnen vanuit zee op het land worden gezet en zelfstandig landoperaties uitvoeren of ondersteunen. In Nederland heeft de marine de taak om de kustwateren en havenmondingen mijnenvrij te houden. De Koninklijke Marine is voor uw veiligheid en het beschermen van de Nederlandse economie op afroep beschikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Luitenant-kolonel der mariniers Ben Vlasman
Commandant Van Ghentkazerne
Media en overige samenwerkingen
Maersk
Rijnmond
Havenkrant
Maritiem Museum
Open Rotterdam
Schoo & Co
Centercom
Flash Private Mobile Networks
Duik & Bergingsbedrijf W. Smit
De Havenloods Mediacentrum
Lekstroom
Must See
Wereldhavendagen Academy
Hogeschool Inholland
Albeda
STC Group
Vrienden
ExxonMobil
Lees meer
Holland America Line
Lees meer
JCR | Alphatron Marine
Lees meer
Maersk
Lees meer
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.