Werken in de Rotterdamse haven

Actief op

Combined Shape
vr. 2, za. 3 & zo. 4 Sept
Bekijk programma

De haven van Rotterdam. De meest dynamische plek van Nederland. Een knooppunt van internationaal transport, waar schepen komen en gaan. Lossen… laden … repareren … schoonmaken … sjorren … sjouwen … Het is geen plek voor watjes! Nee…wij zoeken helden!

Wij zijn de helden van Rotterdam! ’s Ochtends vroeg … ‘s Avonds laat … Je kunt op ons rekenen, want de haven moet altijd door. En daar zorgen wij voor! Werken in de Rotterdamse Haven is een samenwerking tussen Rotterdamse Havenbedrijven op initiatief van de Matrans Groep.

Bedrijven met ieder een eigen expertise en een gezamenlijke passie voor de Rotterdamse haven. Bij ons maak je kennis met het werk en de opleidingsmogelijkheden van de helden van Rotterdam. Van de Waalhaven tot de Maasvlakte en van stukgoed tot containers. Niets is ons te gek!

Onder het mom van “ken nie besta nie”, laten onze helden je graag meer zien van wat zij doen in de haven. Hoe verloopt een werkdag? Wat maakt het werk leuk? Hoe zwaar is het werk in de haven? Wat verdiend het nou eigenlijk? Wat zijn de dienstverbanden en arbeidsvoorwaarden? En wat hebbie nodig om deel van onze trotse havenfamilie te worden? Onze helden leggen het graag aan je uit en laten op onze stand aan de Parkkade demonstraties zien van de werkzaamheden. Als je dat eenmaal weet, ben je binnen!

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.