Watertalent

Watertalent is hét toonaangevende carrièreplatform dat zich richt op de haven- en industriesector. Van Procesoperator tot System Engineer; de haven en industrie zijn voortdurend op zoek naar talenten die hun sector naar een hoger niveau kunnen tillen. Letterlijk, op een van de vele kranen op de containerterminals, of figuurlijk, als veiligheidsdeskundige bij een chemische plant.

Met een grote liefde voor de Rotterdamse haven biedt Watertalent een overzichtelijke plek waar je jouw carrièrekansen verkent. Je solliciteert rechtstreeks bij een werkgever zonder tussenkomst van een intermediair, wat het proces transparanter en efficiënter maakt. Maandelijks zoeken meer dan 50.000 mensen naar hun droomjob via onze website en dat aantal blijft groeien.

Ook organiseert Watertalent diverse evenementen, zoals het Mainport Talenten Diner, CareerLabs op vakbeurzen en eigen carrière-events op evenementenlocatie Main Deck. Deze events bieden studenten de kans om kennis te maken met de dynamiek van de haven en professionals om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.