Wärtsilä Netherlands B.V.

Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Wärtsilä is een wereldleider in innovatieve technologieën en levenscyclusoplossingen voor de maritieme en energiemarkten. We leggen de nadruk op innovatie in duurzame technologie en diensten om onze klanten te helpen hun ecologische en economische prestaties voortdurend te verbeteren.

Vanuit het hart van de Rotterdamse haven richten we ons primair op alle aanvragen, service en onderhoud van het volledige Wärtsilä voortstuwingsportfolio en digitale toepassingen voor de maritieme industrie.

Te denken valt aan monitoring en online services, op-maat advies, onderdelen, onderhoud, reparatie, revisie voor zowel voortstuwingsproducten als motoren als ons navigatie en communicatie aanbod. Naast onze experts op locatie, hebben we een eigen kade in Schiedam en specialistische werkplaatsen in Schiedam, Harlingen en Kruiningen. Zo zijn we 24/7 altijd dichtbij. Onze kennis over voortstuwing en analyse-oplossingen van energiemanagementsystemen voor de maritieme industrie komt uit ons wereldwijde Technology & Services Centre in Drunen. Hier zit ook één van de tien wereldwijde Land & Sea Academies.

In Kampen bevindt zich het Wärtsilä wereldwijde distributiecentrum van (reserve)onderdelen en in Zwolle richten we ons op energieoplossingen voor Afrika en Europa. Ook voor de klassieke merken zoals Stork Werkspoor Diesel, Deutz, Bolnes, Sulzer A / S 4 takt, blijft de kennis in huis en levert onze dochteronderneming QuantiParts, ook gevestigd in Zwolle, onderdelen en service.

Aanvullende informatie voor w.b.t. de geschiedenis: https://www.wartsila.com/nld/over/geschiedenis

Bezoek website

Bijzonderheden

elke 3e commercieel schip dat je ziet heeft op z’n minst één Wärtsilä product aan boord.”

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.