Actief op

Combined Shape
Vr. 1, Za. 2 & Zo. 3 Sep 2023
Bekijk programma

Vopak is de wereldleider in tankopslag en zorgt voor een veilige en betrouwbare opslag van producten die een cruciale rol spelen in ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de energie voor verwarming of vervoer, de chemicaliën waarmee bedrijven miljoenen nuttige producten kunnen maken en de eetbare oliën om voedsel te bereiden. Binnen Vopak wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de infrastructuur die nodig is voor de producten die we in de toekomst zullen gebruiken zoals waterstof, biobrandstoffen, recycled plastics of langdurige energieopslag. De helft van het groeikapitaal van Vopak tot 2030 is gereserveerd voor infrastructuur voor de energietransitie.

De open bedrijfscultuur van Vopak moedigt medewerkers aan om van elkaar te leren en nieuwe ideeën en perspectieven te delen. Dit leidt tot een betere en inclusieve samenwerking. De thema’s die de basis vormen van deze open bedrijfscultuur hebben daarom allemaal te maken met veiligheid, duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit.

Bezoek website

Bijzonderheden

  • Vopak is een Nederlands bedrijf met een geschiedenis van meer dan 400 jaar.
  • Vopak heeft wereldwijd ruim 5.700 medewerkers waarvan ruim 1000 in Nederland.
  • In Rotterdam en andere wereldhavens ontwikkelt Vopak infrastructuur voor de producten die we in de toekomst zullen gebruiken zoals waterstof, biobrandstoffen, recycled plastics of langdurige energieopslag. De helft van het groeikapitaal van Vopak tot 2030 is gereserveerd voor infrastructuur voor de energietransitie.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.