Actief op

Combined Shape
Vr. 1 Sep 2023
Bekijk programma

We create a better world for future generations by delivering Marine ingenuity

Van Oord is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige, offshore wind en offshore projecten (olie en gas) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. Marine ingenuity, daar draait het om bij Van Oord. Met onze Marine ingenuity dragen wij bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Met slechts twee woorden geven we kort en krachtig weer wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. We zien onszelf als een gepassioneerde internationaal opererende waterbouwer die er altijd naar streeft om te excelleren in uitdagende omstandigheden: als het groot, complex, en bij voorkeur nog nooit eerder is gedaan.

Duurzaamheid, innovatie en samenwerking zijn noodzakelijk om succesvolle oplossingen te realiseren voor wereldwijde uitdagingen. Om het belang hiervan te benadrukken lanceerde Van Oord het duurzaamheidsprogramma Sustainable Earth Actions – S.E.A, waarmee we continu bezig zijn om bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Onze organisatie is professioneel en toegewijd, waarbij we sterk geloven in samenwerking – zowel binnen het team als met opdrachtgevers. Alleen dan kunnen we het beste resultaat bereiken. Wij zijn een lerend bedrijf, dat zichzelf continu wil verbeteren. We geloven dat wederzijds respect de sleutel is voor vertrouwen en samenwerking. We creëren een klimaat waarin onze werknemers veilig kunnen werken en altijd nieuwe mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen.

Bezoek website

Bijzonderheden

-Wij hebben de Maritime KNVR Shipping Award 2022 gewonnen voor onze 3 nieuwste schepen

-Wij gaan elk jaar op wintersport met onze Young Van Oord community

-Wij zetten verschillende duurzame initiatieven op die bijdrage aan een duurzamere toekomst, zoals Ocean Health & S.E.A

-Sinds 2018 voeren wij het predicaat Koninklijk. Het is een bekroning op het honderdvijftig jaar ondernemerschap, durf en doorzettingsvermogen van onze voorgangers en alle medewerkers nu

-Wij zijn in ruim 40 landen actief

Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.