Van Oord Dredging and Marine Contractors

Van Oord is een waterbouwer van wereldformaat met stevige wortels in Rotterdam. Wij werken wereldwijd aan bagger-, waterbouwkundige en offshoreprojecten. Al meer dan 150 jaar!

Marine ingenuity laat het hart van onze medewerkers sneller kloppen en is onze drijfveer bij het nastreven van ons doel: bijdragen aan een betere wereld. Als internationale maritieme aannemer werkt Van Oord op de grens van land en water. We maken landuitbreiding mogelijk door zand te baggeren en creëren nieuwe stukken land en industriegebied. Bv Palm Jumeirah, het bijzondere en wereldberoemde kunstmatige eiland in de vorm van een palm in Dubai. Wereldwijd zijn we betrokken bij projecten voor ontwikkeling van maritieme infrastructuur.

Daarnaast lopen we voorop in de transitie naar duurzame energie. Hoe? Met de bouw van windparken op zee. Tot slot is Van Oord specialist in het installeren en verbeteren van offshore infrastructuur. Ondernemerschap, vakmanschap, teamspirit, en bovenal: Marine ingenuity.

Dat is kenmerkend voor de mensen bij Van Oord. Ben je een gemotiveerde, ondernemende professional of starter en heb je een passie voor water en techniek? Kom dan ons team versterken met jouw vindingrijkheid.

Bezoek website

Andere activiteiten

 
Ben jij ook zo benieuwd hoe zand vanuit zee naar bouwwerken vervoerd wordt? Zie in deze film hoe zand op 'De Groene Boog' in Rotterdam terecht komt.
 
Stap aan boord van de Vox Amalia en laat je rondleiden. Op deze plekken kom je niet zo snel - geniet ervan!
Bekijk hier de schepen van Van Oord: Lelystad, Cornelis Lely, Maas, Werkendam en de Vox Amalia.
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.