Van Oord Dredging and Marine Contractors

Actief op

Combined Shape
Vr. 2, Za. 3 & Zo. 4 Sep 2022
Bekijk programma

Van Oord is een waterbouwer van wereldformaat met stevige wortels in Rotterdam. Wij werken wereldwijd aan bagger-, waterbouwkundige en offshoreprojecten. Al meer dan 150 jaar!

Marine ingenuity laat het hart van onze medewerkers sneller kloppen en is onze drijfveer bij het nastreven van ons doel: bijdragen aan een betere wereld. Als internationale maritieme aannemer werkt Van Oord op de grens van land en water. We maken landuitbreiding mogelijk door zand te baggeren en creƫren nieuwe stukken land en industriegebied. Bijvoorbeeld Palm Jumeirah, het bijzondere en wereldberoemde kunstmatige eiland in de vorm van een palm in Dubai. Wereldwijd zijn we betrokken bij projecten voor ontwikkeling van maritieme infrastructuur.

Daarnaast lopen we voorop in de transitie naar duurzame energie. Hoe? Met de bouw van windparken op zee. Tot slot is Van Oord specialist in het installeren en verbeteren van offshore infrastructuur.Ā Ondernemerschap, vakmanschap, teamspirit, en bovenal: Marine ingenuity.

Dat is kenmerkend voor de mensen bij Van Oord. Ben je een gemotiveerde, ondernemende professional of starter en heb je een passie voor water en techniek? Kom dan ons team versterken met jouw vindingrijkheid.

Bezoek website
Sluiten
Placeholder text.
Sluiten
Placeholder text.