Zeilschip Eendracht

Ontdek het zeezeilen en beleef de gezellige sfeer aan boord tijdens een kort of lang zeilavontuur. Of je nu jong bent of oud, kiest voor een dagje uit op de Nieuwe Waterweg of een vakantie naar de zon.

Met bijna 60 meter lengte, 13 meter breedte en een diepgang van 5 meter is dit zeilschip de grootste gaffeltopzeilschoener van Nederland met als vaste ligplaats Rotterdam. Zeilschip Eendracht valt in de A-klasse zeilschepen. Ook wel tall ships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. De bemanning bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Met ons zeilschip kan je kort of langer op zeilavontuur of je nu jong bent of oud. De Eendracht heeft voor elk wat wils!

Mensen letterlijk de wind in de zeilen bieden en samenbrengen. Dat is het ideaal wat wij als vrijwilligersorganisatie hebben. Op de Eendracht organiseren wij jaarlijks verschillende maatschappelijke projecten met andere goede doelen en maatschappelijke organisaties. Dankzij onze verenigingsleden, sponsors, vrijwilligers en klanten kunnen wij jong tot oud laten ontdekken wat zeezeilen met je doet.